Akik peteérés előtt 3-4 nappal voltak együtt, és megfogant a bébi, azoknak kislány lett ? Azt olvastam, így nagyobb rá az esély :)
Szia!
Kislányom peteeres után fogant. A teszt is nagyon későn mutatta ki nekem:)
A kistestvére pont ovukor. Kisfiu lett volna, de nekem a párom sajnos nem tud fiút nemzeni(orvosilag be van bizonyítva, sajnos) így nem is maradt velünk. Most ovu előtt voltunk együtt csak, és direkt utána szeretnénk meg együtt lenni, remelem minden rendben lesz.
Szorítok neked:)
11!
Sajnálom ! Szorítok Én is nektek ❤️
Fogalmam sincs, mikor foganhattak (de biztos, h pé. előtti aktusból), mert 31-én voltunk együtt (11. cuklusnap), pé. elvileg köv. hó 5-én kellett volna lennie (31 napos ciklus, 15 nap luteálissal), a szonográfus lányokra tippelt, de majd 2 hét múlva derül ki biztosra. 😀 Kívancsi vagyok én is!
Jelzek majd! 😊
15! Azta az azért 5 nap. Kíváncsi vagyok, mindenképp jelezz ❤️
5! Szívből Gratulálok ! ❤️
#15 vagyok!
Mostmár tuti, hogy lányok... 😉 Érdekes Czeizel doktor úr kutatása... 😀 De a lényeg, hogy egészségesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!