Ovulacios teszttel kapcsolatban kerdezhetek?
az ovu tesztet a következő mensi előtti 12-16. napon lévő ovu előtt kezdik csinálni, hogy be tudják lőni mikor van az ovuláció, hogy növeljék az esélyeket a babára. az ovu teszt akkor pozitív, ha egyforma erős 2 csík van.
terhességi tesztet van aki a pozitív ovu tesztes nap utáni naptól számolva 9-11. napon csinál egy érzékeny teszttel, hogy korán megtudja terhes e. ez akkor pozitív ha 2 csík van.
Ezredjere is leírom: az ovuláció teszt az lh hormonra reagál ami MINDOG termelődik a szervezetedben.
Ezért lesz mindig 2 csík az ovu teszten, de akkor ovulálsz amikor olyan sok van hogy a 2 csík egyforma erős.
Sokan nem bírják a biologianak megadni az időt ezért elkezdik az ovu tesztet használni terhesség kimutatására, pedig nem véletlen van külön ovu és terhességi teszt.
Mivel lh hormon folyamatosan van jelen lesz 2 csík de attól ugyanúgy megjön majd. Szoval Te legyél okos és várd ki a nemvárt napját és ha nem jött meg, hcg tesztet használj.
Ovuláció tesztet erre használni akkora hülyeség mint kínai naptár szerint dugni hogy majd fiú vagy lány lesz....
Köszönöm a válaszokat!
Csak nem értettem az összefüggést a két teszt között és hogy miért használják annyira az ovus tesztet illetve miért kérdezik mindig hogy pozi e..
Én nem akarok használni, érzem az ovumat. Csupán kiváncsi voltam erre😅😅
Köszönöm szépen😊
Most már világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!