Korai tesztelők, mikor készültök tesztelni?
Holnap leszek 7dpon, nekem 9dpon már szokta mutatni.
Nektek is lassan telik az idő?
Nem feltétlenül, a beágyazódás után kezd el a hcg rendesen termelődni, ezután is még 1-2 nap mire kimutathatóan bekerül a vizeletbe. Ezek mellett vannak akiknél alapból alacsonyabb a hormonszint, pl nálam, ez az első terhességemnél is így volt. Van akinél lassabban, van akinél gyorsabbn zajlik le a folyamat. A fiús terhességeknél az első napokban még pluszban 18%-kal alacsonyabb a hcg mint a lányosnál. Vagyis lehet becsapós és adhat negatívot miközben mégis fennáll a terhesség, és ugyanúgy adhat pozitívot is ha valakinek meg nagyon magas a hormonszintje de közben mégsem sikerül a végére.
Nekem pl a predi teljes hómező volt 11 dpon, miközben a méhszájam úgy fel van puhulva és olyan magasan van az ovu óta mint még soha csak amikor teherbe estem a lányommal, 2 napom van a nem vártig és egyelőre eszében sincs lejönni vagy megkeményedni, úgyhogy én ennek jobban hiszek mint a tesztnek, főleg hogy a lányommal olyan alacsonyak voltak a hormon szintjeim hogy egyetlen egyszer sem voltam rosszul, a teszt anno is csak kb egy hét késés után lett erős +. Kitartást mindenkinek és sok sikert 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!