Én és egy fiú barátom mesterséges megtermékenyítéssel vállalnánk gyereket, lehetséges-e?
Figyelt kérdés
Jó barátok vagyunk. S szóba került hogy ha pár év múlva egyikünknek sem lesz párja össze hozunk közösen egy gyereket, ideális esetben mesterséges megtermékenyítéssel. Engedélyezik így e a gyerekvállalást mesterséges úton jogi alapon hogy két embernek akik nem élet társak. Mik a feltételek? Jogilag akadályba ütköznénk?2021. ápr. 4. 16:27
11/20 A kérdező kommentje:
nem a legideálisabb családi légkör de messze nem rossz. vagy elképzelhetetlen.
2021. ápr. 4. 17:21
13/20 A kérdező kommentje:
én 26 ő 29
2021. ápr. 4. 17:29
14/20 anonim válasza:
Szerintem fiatalok vagytok még, nem vagytok lekésve semmiről. Lehet, hogy most jó ötletnek tűnik, de nem biztos, hogy hosszú távon megoldás.
15/20 anonim válasza:
Ha nem akartok lefeküdni, akkor egy lehetőség az otthoni inszemináció, avagy fecskendős módszer. Leszbikus nők szokták ezt alkalmazni spermabankból vásárolt spermával, vagy pedig vannak férfiak, akik ilyesmire hajlandóak. Ha rákeresel, találsz infót.
Pszichológiai szempontból nagyon is meggondolnám, hogy akarok-e így babát, meg hogy egy ilyen környezet megfelelő-e egy gyereknek, de persze ez a ti döntésetek.
16/20 anonim válasza:
És te nőként belemennél, hogy megszületik és a kórházból a sráchoz vinnétek haza a babát, aztán jóéjt puszi és mennél haza aludni? Vagy hogy gondolod???
18/20 anonim válasza:
Szerintem akkor próbájátok meg természetes módon. Ha fiúról van szó tuti belemenne.
19/20 anonim válasza:
Szerintem nem valami jó ötlet, nézd a gyerek szempontjából. Most gondolj bele, szerinted az úgy egészséges, hogy az apja és az anyja barátok, és néha nála, néha nálad van? Figyelj, szegény nem fogja tudni mi az a rendes család. Inkább fogadj örökbe vagy várj még egy kicsit amíg lesz párod, és aztán természetesen.
20/20 anonim válasza:
Ugyan ilyen megoldást keresek, csak én pasi vagyok (heteró, a gyogyósabbak kedvéért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!