Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor teszteljek?

Szerintetek mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Március 12 óta nem védekezünk a barátommal mert ugye kisbabát tervezünk. De ezek után márciusban nagyon gorcsoltem és véreztem 5 napig pedig nem is kellett volna megjonnie. Most április 7en kellene majd. Szerintetek mikor teszteljek? Nem akarok feleslegesen
2021. ápr. 2. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Ha 5 napig véreztél, akkor megvolt a mensid. Ami, ha véleményed szerint korai mensi lett volna, nem jó jel, mert akkor a hormonokkal valami nincs rendben. Nem írtad, hogy ovukor voltatok e együtt. Mivel a mensid megvolt (mindegy, hogy nem időre jött) 7-re ne is remélj mensit. Tesztelni pedig mindig akkor kell, ha nem jön meg a mensi, illetve, ha nem figyeled az ovut, és ritkán vagytok együtt, kb aktus után 19 nappal lesz biztos a teszt.

Ovu egyébként 14 nappal mensi előtt van +-2 nap. EZ FIX!!! Ekkor kell a babáért együtt lenni.

2021. ápr. 2. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
72%
Gyereket akarsz, de egyedül nem tudod eldönteni mikor tesztelj? Szerintem ráér még a gyerek...
2021. ápr. 2. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!