Barátnőm azt mondja nem terhes, de szerintem át akar verni. Jól látom a második halovány vonalat? Ma kellett volna megjönnie neki, de nem jött.
Full negativ, megnyugodhatsz.
De sajnalom a baratnod, hogy ennyire nem tiszteled, nem hiszel neki.
Én is egyetértek a 12-essel, és általában a nők szokták fejben tartani vagy naptárba jegyezni, mikor voltak együtt. Szerintem nagyon ritka az olyan férfi, aki így emlékszik rá. Még sokszor én sem tudom nőként.
Amúgy kedves kérdező, a teszt valóban negatív.
Még én ilyen pasit nem láttam...
Ha anya akarsz lenni, legalább vállald azt, aki vagy és amit gondolsz.
Ez lenne az első lépés, nem gondolod?
Én pont hogy férfira asszociáltam a fénykép alapján :-)
Kérdező, úgy látom, a lényeget még nem írta le senki. A teszten ott, ahol a csík megjelenne pozitív eredmény esetén, van egy reagens anyag. Ez valamennyire a negatív teszten is látszik. Akkor pozitív, ha a csík egy kissé rózsaszínes (vagy kékes, ha olyan fajta a teszt). Ha csak szürkésen jelenik meg a második csík, az nem számít, attól még negatív. Ezért nincs értelme egy tesztfotónak a negatívját venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!