Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma ment fel a höm de csak...

Ha ma ment fel a höm de csak ma tudunk együtt lenni,akkor lekéstük a pét?

Figyelt kérdés
Tegnap még alaphőn volt a hőm (36.6) ma pedig 36.9-re ugrott.
2021. márc. 31. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Még pont jó lehet. A tüsző megrepedt ezt jelzi a megugrott hő,12-24 órát élhet a petesejt, tehát talán még jó lesz az este, bár nem adnék rá hatalmas esélyt. Próba cseresznye. Ha egy két napja együtt voltatok, az pont jó volt. Sok szerencsét!
2021. márc. 31. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Határeset, de szerintem próbáljátok meg, abból baj nem lehet :-) Én úgy tudom, hogy a peteérést a hő leesése jelzi, ami nem mindenkinél mérhető, úgy tűnik, nálad sem. És aznap még jó, de mikor már fölmegy, akkor valószínűleg késő. De ne legyen igazam :-) Különben is, néha lehetetlen időpontokban is megfogannak babák, szóval bármi előfordulhat.
2021. márc. 31. 12:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem voltunk együtt 1 hete :(

Sofőr a férjem :(

Nekem sosem jelzi a pét a leesés. Hátha sikerülne:)

Köszi a válaszokat!

2021. márc. 31. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp próbáljátok meg, de szerintem sanszos, hogy késő lesz.
2021. ápr. 1. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!