Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki nem Inofoli...

Van itt olyan, aki nem Inofolicot, hanem valamilyen más márkájú mio-inozitolt ivott és sikersztori lett belőle?

Figyelt kérdés

2021. márc. 29. 07:14
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Az inozitol is olyan, mint bármelyik vitamin: ha akár csak a molekula térszerkezete is különbözik, azt már nem forgalmazhatják inozitolként, mert az már egy más hatású anyag. Tehát mikroatomi szinten ugyanaz az Inofolic hatóanyaga, mint a legutolsó inozitolé, ha bármilyen hatásbeli különbség van közte, az maximum placebó. Mert az elképzelhető, hogy valaki hatásosabbnak gondolja az Inofolicot, mert az a duplájába/triplájába kerül és ez a hite teszi "erősebbé" az ugyanolyan hatóanyagot. Egyébként ha már inozitolt kell szedni, akkor általában ott nemcsak az hiányzik, hanem más problémák is vannak, úgyhogy önmagában az inozitol nem feltétlenül okoz csodákat.
2021. márc. 29. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én Inofem Activot iszok, elégedett vagyok vele. De önmagában nem okoz csodát.
2021. márc. 29. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Nekem a tiszta mehpempő hozta meg a sikert egyből!
2021. márc. 29. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az inofolic segített 2 év után. Doki ajánlotta. Most szintèn próbálkozunk majd, az oltás utàn, az uh-s hölgy aki családi barát nagyon javasolta az inofolicot. Pedig nem tudta, hogy koràbban is ittam
2021. ápr. 22. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!