Nanu2 kérdése:
Ha már van mellfájdalom, de a teszt negatív, még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Volt már valaki így, hogy utána pozitívat tesztelt?#Mellfájdalom de a teszt negatív
2021. márc. 27. 10:23
1/5 anonim válasza:
ha a hcg okozna a mellfajdalmat, a terhessegi teszt mar kimutatna.
2/5 anonim válasza:
Ha tüneted van, akkor hcg is tuti, ha hcg van, tünet nem biztos. Olyan, mint a minden bogár rovar kezdetű fantasztikus mondat. 😄
Ha terhesség miatt érzel bármit is, akkor pozitív kell, hogy legyen a teszted.
3/5 A kérdező kommentje:
😔 Nagyon szeretnék már pozi tesztet, de IR és magas prolaktinnal nagyon nehéz.
2021. márc. 27. 11:34
4/5 anonim válasza:
De lehet, hogy nem is a terhesség miatt fáj a melled. Attól még lehetsz terhes. Nem írtad, hogy késik-e vagy még van pár nap vagy mi van.
5/5 A kérdező kommentje:
Még van négy nap nemvártig. Van egy nagyon halvány pozi predictor early tesztem, de azt olvastam, hogy ez majdnem mindig halvány pozi.
De viszont fáj a mellem és nekem nemvárt előtt mindig fáj.
Azt nem tudom, hogyha most terhes lennék, akkor is jelentkezne ez a mellfájdalom vagy nem.
De már kivárom ezt a pár napot, addig nem veszek több tesztet.
2021. márc. 27. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!