Lehetek terhes?
Fogamzásgátlót szedek lassan két éve. Bevallom őszintén, ebben a hónapban párszor előfordult, hogy nem a szokásos esti időpontban vettem be, hanem reggel ahogy felkeltem, akkor pótoltam.
Úgyvolt, hogy ma jön meg. Nekem két napig tart a menstruációm és az első nap nagyon szoktam vérezni. De ma szinte semmi sincs. Ilyen még nem fordult elő velem sose. Lehetek terhes? Mikor érdemes tesztet csinálnom?
aktus után 14 nappal már kimutathatja a teszt a terhességet.
nem hinném amúgy hogy terhes vagy, rövid időn belül bevetted a bogyókat, bár emiatt megborulhatott a rendszer
Attól függ. Ha 12 órán belül pótoltad (főleg a kritikus napokon), akkor elvileg nem lehet gond. Ha többször kicsúsztál a 12 órából, akkor fenn áll a terhesség lehetősége.
Mindenképpen csinálj tesztet.
A másik ok lehet, hogy a szervezeted így jelez, hogy sok lesz a hormon... Szerintem menj nőgyógyászhoz, és jelezd neki, csináljatok friss vizsgálatokat, hogy jó-e a gyógyszer neked. (Nekem is így volt, 2-3 napos menstruáció, a vége fele 1-1 nap volt. Akkor élveztem, de most meddőségi központba járok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!