A tervezetől mennyi időre sikerült teherbe esnetek? . Előrre is kösszönöm és remélem sok választ kapok
Figyelt kérdés
hány hónap,év stb...2010. aug. 19. 17:25
21/24 anonim válasza:
1 év,rögvest orvossal kezdtem,nem próbálkoztunk "csak úgy".
22/24 anonim válasza:
16 hónap után.
Duphastont szedtem már 3 hónapja, mert valószínű, hogy a 9 évi fogamzásgátló összezavart, és mindig mensi előtt barnáztam 5-6 napot.
Most 12+4 hetes vagyok
23/24 anonim válasza:
Az első hónapban, aztán 3 hónapon belül, aztán a 4. hónapban...
24/24 anonim válasza:
Mi valamivel többmint 1éve próbálkozunk, de eddig sajna nem jön a baba, pedig mindketten szeretnénk már!Nem fonódtam tovább, és komoly nőgyógyászhoz fordultunk, aki egy igazi ember, és orvos, és sokat segít!Kivizsgálásokat elkezdtük, és eddig minden rendben!
Javaslom, Te is fordulj egy komoly orvoshoz, és kezdjétek meg a kivizsgálásokat!Nem lesz egyszerű, és hosszadalmas lesz és nem lesz olcsó sem, de viusszaadja a reményt hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!