Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől görcsöl az alhasam?

Mitől görcsöl az alhasam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az utolsó menstruaciom március 1-5ig tartott. A ciklusaim 31 naposak általában. Március 12.én voltunk együtt a párommal, gumival vedekeztunk, felvétel elott le lett ellenőrizve a gumi majd a legvégén is. A barátom szerint biztosan nem lehet baj, 0% van a teherbe esésre. Viszont 12.e után pár napra rá éreztem egy egyhe görcsös érzést, mintha meg akarna jönni, hol érzem hol nem. Az alhasam kozepenel érzem ezt csak. Néha estenkent mintha egy kis letapadt gombockat éreznek ami nagyon megijeszt mivel nem szeretnek terhes lenni. Semmi más tunetem nincs csak ez az enyhe gorcsoles és fura nyomodó érzést. Mához egy hétre kell megjonnie, lehetséges hogy amiatt gorcsolok? Nagyon nem szeretnek teherbe esni
2021. márc. 23. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem vagy terhes ha nem szakadt ki a gumi. Ha 1 hét múlva kell megjönnie akkor terhesség esetén sem kellene ilyeneket érezned, még be sem ágyazodott volna az az embrió ha esetleg meg is fogant. Nyugi, lehet azért görcsölget mert meg akar jönni, nekem is volt már olyan hogy már egy héttel elötte fájt a hasam.ne idegeskedj mert attól meg akár késhet is és csak még idegesebb leszel..
2021. márc. 23. 19:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! 😊
2021. márc. 23. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!