Fáj a hasam, ez normális, vagy megszokott?
Szia.
Nézd,nem elriogatni akarlak,nekem is fájt a 2.babámnál,el is ment a baba 6 hetesen,ha el akar menni,hiába csinálsz bármit elfog.
Gratula a pozitív teszthez,ha aggódsz azzal nem segítesz.Sztem egyébként még korai dokihoz menned,úgy jársz mint egy másik kérdező,hogy 1 hónapos terhes(igaz nem írta,mitől számítva 1 hónapos),és a doki nem érez semmit.Nem csoda,várni kéne még 3-4 hetet,hogyha nem lesz gáz(nem kezdesz el nagyon vérezni-görcsölni),és akkor kéne dokihoz menni,akkor már lát és hall szívhangot is.
De azért szorítok.Lizy
Szia Lizy,
persze tudom, hogy igzad van és nem is akarom túllihegni a dolgot, mondtam, hogy nem is akarom belelélni sem magamat. Nem is mondtam senkinek (kivétel a párom),inkább csak itt beszélek róla.
Egyébként amikor elvetéltem tavaly, akkor mondta az orvosom, hogy amint pozitívat tesztelek, hívjam fel, mert valszeg terhességtámogató gyógyszert kell kapjak, ami a genetikai okok miatti vetélést nem akadályozza meg, csak erősít. Én meg úgy gondolom, hogy ezt az esélyt megadom ennek a lehetőségnek.
Egyébként, meg képzeld az előző terhességnél nem fájt a hasam mégis vetélés lett a vége.
Nem is értem. Köszi a tanácsot, nagyon igyekszem megfogadni és nem túl nagy hűhót csapni. Megbeszéltem a párommal, hogy egyenlőre úgy viselkedünk mintha mi sem történt volna. Remélem ez eredményre vezet:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!