Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fáj a hasam, ez normális,...

Fáj a hasam, ez normális, vagy megszokott?

Figyelt kérdés
Tegnap pozitív lett a tesztem. Még csak ma 4 hetes, mert nekem 24-25 napoak a ciklusaim. Egy éve volt egy vetélésem is. Hétfőn megyek dokihoz, de eléggé aggódom.
2008. dec. 4. 17:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
SZia! Gratula:)! Bár már énis pozit tesztelnék:)!
2008. dec. 4. 17:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Szia, köszi, aranyos vagy. nyugi te is fogsz hamarosan. már én is azt hittem, hogy nem fog sikerülni. de én még nem akarom nagyon beleélni magam, tavaly 6-7 hetesen elvetéltem:( remélem, most rendben leszek. egyébként a pozitív tszt után jönnek az állandó aggodalmak, majd meglátod:)
2008. dec. 4. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Én már most aggódom pedig még nem is vagyok terhi!
2008. dec. 4. 17:31
 4/15 anonim ***** válasza:
9%

Szia.

Nézd,nem elriogatni akarlak,nekem is fájt a 2.babámnál,el is ment a baba 6 hetesen,ha el akar menni,hiába csinálsz bármit elfog.

Gratula a pozitív teszthez,ha aggódsz azzal nem segítesz.Sztem egyébként még korai dokihoz menned,úgy jársz mint egy másik kérdező,hogy 1 hónapos terhes(igaz nem írta,mitől számítva 1 hónapos),és a doki nem érez semmit.Nem csoda,várni kéne még 3-4 hetet,hogyha nem lesz gáz(nem kezdesz el nagyon vérezni-görcsölni),és akkor kéne dokihoz menni,akkor már lát és hall szívhangot is.

De azért szorítok.Lizy

2008. dec. 4. 17:36
 5/15 A kérdező kommentje:

Szia Lizy,

persze tudom, hogy igzad van és nem is akarom túllihegni a dolgot, mondtam, hogy nem is akarom belelélni sem magamat. Nem is mondtam senkinek (kivétel a párom),inkább csak itt beszélek róla.

Egyébként amikor elvetéltem tavaly, akkor mondta az orvosom, hogy amint pozitívat tesztelek, hívjam fel, mert valszeg terhességtámogató gyógyszert kell kapjak, ami a genetikai okok miatti vetélést nem akadályozza meg, csak erősít. Én meg úgy gondolom, hogy ezt az esélyt megadom ennek a lehetőségnek.

Egyébként, meg képzeld az előző terhességnél nem fájt a hasam mégis vetélés lett a vége.

Nem is értem. Köszi a tanácsot, nagyon igyekszem megfogadni és nem túl nagy hűhót csapni. Megbeszéltem a párommal, hogy egyenlőre úgy viselkedünk mintha mi sem történt volna. Remélem ez eredményre vezet:))

2008. dec. 4. 17:44
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
10 hetesen van az első ultrahang, akkor adnak róla hivatalos papírt, hogy terhes vagy, azzal kell a védőnőhöz menni, és ő adja majd a terheskönyvet. Nekem is fájt a hasam a terhesség alatt, pedig semmi komplikáció nem volt. De már az elejétől fogva nem tudtam hason aludni. Nem görcs volt, hanem inkább olyan állandó feszítő érzés. Nekem is volt aki mondta, hogy ez nem normális dolog, de nem lett semmi baj.
2008. dec. 4. 17:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. dec. 4. 17:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első ultrahang nem 10 hetesen van, hanem amikor elmész a dokihoz és megnéz ultrahanggal! Te döntöd el és első alkalommal a doki tuti megnéz ultrahangon hogy méhen belül van e a terhesség...
2008. dec. 5. 11:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha magándokihoz mész, persze, hogy megnéz, azért fizetsz. De SZTK alapon nem nagyon foglalkoznak veled 10 hétnél korábban.
2008. dec. 5. 17:57
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát a doki a magánrendelésére hívott be persze, , én mindenképpen elmegyek, aztán majd látom mi lesz.
2008. dec. 7. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!