Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt Valkó akinek szintén...

Van itt Valkó akinek szintén nehezen jött vagy jön össze a terhesség?

Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban abbahagytam a fog.gátlót. 3. babát szerettünk volna. Októberben sikerült teherbe esni de sajnos missed ad-al végződött, de spontán beindult a vetélés. A következő hónapban kiderült hogy ciszta is maradt a terhességből, gyógyszeresen lett kezelve, elmúlt de enyhe gyulladást hagyott maga után. Ismét újabb gyógyszer... Ezek után két hónapig csak nagyon kis mennyiségű, barnás menstuációm volt, progeszteron hiány miatt két doboz norcolutot kaptam. Ebben a hónapban túl vagyok egy duphaston kúrán, és sajnos most sem sikerült a terhesség. Még hátra van egy havi duphaston ha az a hónap is sikertelen lesz, gondolom újabb gyógyszer jön....Az első két gyerekem szinte elsőre összejött. Tudom, vannak akiknek sokkal rosszabb...átérzem azt is, de már kezdem elveszíteni a reményt. Vannak pozitív történeteitek? Jól esne némi biztatás. Köszi

2021. márc. 21. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi most várjuk az első babát, aki 4 év után spontán fogant. Összetett probléma volt férfi és női oldalon is, de végül mielőtt belevágtunk volna a kezelésekbe, összejött. Szerintem nálunk a gyógyfürdő segített, ahol abban a hónapban jártunk amikor pozitívat teszteltem.
2021. márc. 21. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi tavaly ápeilisban határoztuk el a babát. Szeptemberben teszteltem pozitívat, de oktoberben műtöttek is, mert csak üres petezsák lett, nem fejlődött a magzat ki.

Aztán most január végén lett pozitiv a teszt, tegnap kezdtem a 12.hetet, ma megyek uh-ra, de rettegek, nehogy rossz hírt mondjanak.

Van egy 2éves fiam, ő 1db szexből született. (Elhatároztuk, de a munka úgy hozta, csak a ciklus elején voltunk abban a honapban 1x együtt. Nagy meglepetés volt).

2021. márc. 22. 08:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi 2016 augusztus óta próbálkozunk, egyelőre sikertelenül. Állítólag mindkettőnkkel minden rendben, több kivizsgáláson is voltunk már.
2021. márc. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!