Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek csak elazott,...

Szerintetek csak elazott, vagy odakepzelem?

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 21. 13:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tudom sajnos, volt mar kemiai terhesseg 1x.. :(

Szoritok neked! Remelem gyorsan szulove valtok ;)

2021. márc. 21. 15:56
 12/21 anonim ***** válasza:
remélem pár nap múlva erősödni fog. sokszor hallani, hogy mikor elengedik a baba dolgot a nők, akkor jön össze a pici ☺
2021. márc. 21. 15:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Koszonom :) mindenkepp megirom, barhogy is alakuljon :)
2021. márc. 21. 16:03
 14/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a jó kívánságot!Én is ezt kívánom nektek😊Hátha már útban is van a babátok.Majd még tesztelj 2 nap múlva,hátha....

Mi nemsoká lombikra megyünk ha minden igaz

2021. márc. 21. 16:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látok ezen csíkot, főleg, ha már késik is. De remélem, nem nekem van igazam, kitartást nektek!
2021. márc. 21. 16:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Én ezt nem látom pozinak. Amit másodjára csináltál annál a reagens helye látszik és a széle becsapósan elázott szerű. Két nap késésnél már egyértelmű kelljen legyen. Azért drukkolok, hátha csak később volt az ovud és mégis csak terhes leszel :) Amíg nincs egyértelmű két csíkod, ne éld bele magad. Minden esetre a kétes két teszt után holnap is tesztelnék. Esetleg egy 10-es facellel. Ha valóban terhes lennél az egyértelmű lenne. Megy a drukk!!
2021. márc. 21. 17:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Most direkt 3-4 mp-et volt benne.. szoval elazva tuti nincs. De nekem is gyanus egyebkent.. de csutortokon minden kiderul :) ha nem, akkor majd segitseggel, de valahogy csak osszehozzuk :) koszonom a valaszokat!
2021. márc. 21. 17:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Két teszten is látszik valami halványan.. Persze ettől még bármi lehet. Csinálj holnap egy 10es tesztet. Annak mutatnia kell már, nagyon drukkolok neked! :) nekem is nem várt után 1 héttel lett pozitív.. Sajnos nem maradt, inszemes hónapban később ért be egy tüsző. Nem akarlak feleslegesen biztatni, de akár későbbi ovud is lehetett. Barmi megeshet:)
2021. márc. 21. 18:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem negativ :(
2021. márc. 21. 21:38
 20/21 anonim ***** válasza:
A második képen ez fehér/átlátszó, ha élőben is ilyen, ez tipikusan a reagens helye.
2021. márc. 22. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!