Hat hetes terhességet kimutatna a teszt ?
Amikor teszteltem februárban előző menstruációmtól számolva hat hetes terhes lettem volna. Akkor negatív lett a tesztem így nem foglalkoztam vele. Abban a ciklusomban a 23. napjától három napig barnáztam enyhén. Rá cirka másfél héttel teszteltem. Most viszont egy hete késik megint a menstruációm , nemrég néztem rá naptáramra mikor kell megjönnie . Terhességre csak februárban lehetett esélyem azóta nem voltam együtt senkivel (szakítottunk) .
Sík ideg vagyok most ... Ugye semmi esély a terhességre? Csak hétfő tudok tesztet venni . :(
Barnázást betudtam annak igen ... :)
Első: nagyon remélem , hogy neked lesz igazad !!
Igazából amit tapasztalok, hogy híztam illetve melleim nőttek. Viszont nem fáj a mellem , mint amikor meg szokott jönni. Sem pattanásom se semmi. Étvágyam nagyobb lett és sok édeset eszek eddig nem voltam édesszájú . Nincs konkrét terhességi tünetem , mivel ezek lehetnek ugye mástól is. De aggaszt, hogy nem is jön meg rendesen most már január 23. óta (akkor volt meg rendesen utoljára) .
Ha esetleg hormonális probléma áll a háttérben milyen kezelést kapok majd ?
Baj nem lehet egyébként , mivel pont januárban voltam vizsgálatokon akkor UH-n is :) Semmi rendellenes dolgot nem találtak akkor .
Stressz az lehetséges , hála istennek már lenyugodtam csak egy hétig voltam mélyponton ..😅
Remélem semmi komoly bajom nincs 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!