Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy jön a baba?

Lehetséges hogy jön a baba?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy nagyon szeretnénk babát a férjemmel!!

Március elején volt ovulációm ovuláció előtt is voltam együtt a férjemmel és ovuláció után is. A helyzet az hogy most nem tudom mivan ... Ovuláció után rá 3 napra el kezdtem barnázni nagyon kevés volt tehát pecsételő barnázásnak mondhatnám azt hittem hogy meg fog jönni de nem ez a pecsételő barnázás 9napig tartott csináltam tesztet de negatív volt ara is gondoltam hogy lehet túl korai volt mert menstruáció előtt csináltam na mindegy 14-diken kb meg Kelet volna jöjjön 5napos a menstruációm tehát már 5 napja késik. Mert tudom hogy a barnázásomnak nincsen semmi köze a menstruációhoz, sokan mondtak hogy lehet fel vagyok fázva vagy valami fertőzés.. viszont se nem viszket se nem fáj tehát szerintem nem vagyok fel fázva na nem tudom viszont a melleim szoktak viszketni . Terhess lennék?

2021. márc. 19. 13:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Inkább valami hormonális probléma lehet szerintem. A tesztnek már mutatnia kéne. Persze ismételd meg, de ha nem jön meg és negatív, orvoshoz mennék.
2021. márc. 19. 13:59
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem tudsz pozitívan tesztelni, nem vagy terhes, hiába írod le ide az életed.

Mineegy mi fáj, mi feszít, mi puffad, mennyi a pisi, ha nincs + teszt, akkor nem vagy terhes, ráadásul nem is mi fogjuk ezt neked szavazás útján összehozni.

Magyarul ha negatív a teszt nem vagy terhes.

2021. márc. 19. 14:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az a barnázás progeszteron hiányra utalhat szóval köze nincs a terhességhez.Ha terhes lennél akkor + lett volna a teszt de várj 2-3 napot és tesztelj még egyet.Ha az is - akkor nem vagy terhes és ha nem jön meg közben akkor kérj időpontot a nőgyógyászodhoz és derítsétek ki mi a gond
2021. márc. 19. 14:20
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Nogyogyaszhoz menj el. Ezt mi nem fogjuk neked megmondani, mitől kesik. Ha negatív a teszt, akkor inkább a nem fele hajlik a mérleg.
2021. márc. 19. 14:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
9 napig barnázni nem normális.
2021. márc. 19. 14:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Ohh értem 😔 peddig reménykedtem köszönöm a válaszokat!!
2021. márc. 19. 17:17
 7/16 A kérdező kommentje:
Na mégse bírtam így, csináltam egy másik terhességi tesztet mivel a múltkor kettőt vettem és most csináltam meg 5perce és pozitív lett!! Holnap csinálok egy másikat is!
2021. márc. 19. 18:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Muti a teszted😊
2021. márc. 20. 13:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell? Hogy kell képet ki rakni ide?
2021. márc. 20. 18:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Képfeltöltés.hu
2021. márc. 20. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!