Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lehet? Clostis kérdés.

Miért lehet? Clostis kérdés.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Második babát tervezzük (első baba clostival sikerült, utána pedig volt egy missed abom)

Mind a kétszer napi 1 clostit szedtem és az első hónap sikeres volt.

A missed ab óta azonban félidőben mindig nagyon görcsöl lent a hasam akár napokig.. voltam is orvosnál, mert azt hittem, hogy a peteérés miatt van, de ultrahanggal kiderült, hogy a 14. Napon csak egy 10mms tusző van, így megint napi 1 clostit írt fel márciusra.

Most is félidőben vagyok, de semmi tünetem.. egyáltalán nem faj a hasam ott lent. követésre nem hívott vissza a doki ebben a hónapban, csak a következőben.

Van valaki aki szedett clostit, de egyáltalán semmi tünete nem volt félidőben?

2021. márc. 19. 08:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem kevés a napi 1.De ez csak egy gondolat.Lehet lesz peteérés csak tudod nem vagyunk robotok és nem egyforma minden hónap.Baj hogy nincs uh-s követés mert ez így nagyon bizonytalan lábakon áll.Remélem mikor van követés akkor kapsz tüszőrepesztőt is mert anélkül vagy megreped vagy nem
2021. márc. 19. 09:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a missed abom óta a 19. Naptól fájdogàl a hasam. A ciklus 2. Felében rosszabb. Azóta volt 2 clostilbegytes hónap, ahol a 8. Napon már nagyon fájt pedig szintén 10 mm-es tüszők voltak. Szerintem a clostilbegyt és a missed duplán borít mindent.
2021. márc. 19. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!