Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt megtermékenyüléskor...

Volt megtermékenyüléskor bármi tüneted?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, valaki tudja-e utólag, hogy miért lehetett/volt furán aznap/akkortájt :)

nekem vasárnap-hétfőn volt ovum, ma minden bajom van, fázok egész nap - pedig nem szoktam, még a mínuszokban sem fáztam itthon, beteg sem vagyok. tudom hogy ilyenkor a baba még elvileg nem okozhat semmi tünetet, ha ő van a dologban, hiszen még nagyon-nagyon korán van hozzá...

2021. márc. 18. 13:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, de később sem
2021. márc. 18. 14:44
 12/18 A kérdező kommentje:
8as, nem, nem alapozok rá. csak furcsállom. mint ahogy írtam is, nem gondolom hogy a baba miatt lenne ez. csupán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy bárkinek volt e bármi megfigyelése akkortájt.
2021. márc. 18. 15:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha vasárnap-hétfőn volt ovud akkor a megtermékenyülés 24 órán belül lehetett, hiszen addig életképes max egy petesejt. A beágyazódás az, amit esetleg meg lehet érezni (görcs, pár csepp vér), de erre se érdemes adni. Az a normális, h a menstruáció elmaradása az első tünete a terhességnek.
2021. márc. 18. 15:39
 14/18 A kérdező kommentje:
13 igen, még legfeljebb a beágyazódás zajlik csak, de még annak sincs vége valószínűleg :)
2021. márc. 18. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Lett baba?:)
2021. ápr. 2. 17:27
 16/18 A kérdező kommentje:
9dpon teszteltem egyet kíváncsiságból, az negatív volt, aztán nagyjából időre meg is jött, úgyhogy most nem jött össze sajnos. lehetséges hogy fel is függesztjük most a baba dolgot kb. 5 hónapra, elkeserítő a helyzet a kismamáknál😟 lehetséges hogy beolttatom magam gyermekvállalás előtt 🤷
2021. ápr. 2. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :)
2021. ápr. 2. 17:36
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2021. ápr. 2. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!