Lányok, akinek megjött és már terhes volt, leínátok a sztoritokat?
Úgy értem, hogy pl nem teszteltél, mert akkor jött meg, mikor kellett volna, ezért fel sem merült, vagy
Teszteltél, nem volt egyértelmű, elengedted a hónapot, jelentkezett is vérzés jellegű dolog, de terhes voltál.
Szeretnék hihetetlen, de igaz történeteket olvasni.
Ebbe semmi hihetetlen nincs.
Létező dolog
Kedves barátnőm járt így. Kb pár nappal mensi előtt esett teherbe. Már az a mensi is fura volt neki, rövidebb és kevesebb vér volt. Vérzés elmúltával tesztelt egyet, negatív lett. Majd kb két héttel később panaszkodott, hogy ég a gyomra sokszor. Én poénkodtam vele, hogy biztos terhes. Végül tesztelt egyet még és az már pozi lett.
Pár évvel később szintén mensi előtt napokkal sikerült a kistesó.
Van akinek kései az ovuja, később lenne vérzés és, de pl neki ilyenkor csak csúszott az ovu a vérezgetés meg kitudja mitől volt.
Anyukám pl mikor velem volt terhes az első 3 esedékes mensikor rendesen vérzett pedig akkor már orvos is igazolta a terhességet.
Előfordul. Viszont amit tudni kell, vérzés ellenére a teszt is pozi lesz. Na meg az a bizonyos vérzés sem látszik mensinek. Feltűnően eltér.
És ugye ezek ritka dolgok. Épeszű ember mensikor nem gondol terhességre. Akkor is, ha előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!