3 napja késik, ma reggel csináltam tesztet és halvány csík lett rajta 4 perc után. Elhihetem?
Szia,
szerintem várj még egy kicsit... az pedig, hogy a teszt, amin halvány csík volt mennyire mutatott igazat, attól függ, hogy mennyi időn belül kellett volna eredményt mutatnia :(
De ettől függetlenül babás lehetsz...más tüneted nem volt?
Szerintem hétvégén, mondjuk vasárnap csinálj másik tesztet, vagy menj el a dokidhoz, az biztosabb, főleg, ha nem is jön meg.
Ha szeretnéd a babát, és sikerült is, gratulálok :)
További szép napot!
Szia én is 3 nap után csináltam tesztet egyiket este a másikat reggel és mind a kettőn kb 1 percen belül előjött a pozitív csik,4perc múlva már csak úgy virított.Én dm-es tesztet vettem a legolcsóbbat,pozitívnál már nem igen szokott tévedni.A másik tesztednél amelyik enm mutatta lehet nem olyan érzékenységű vagy még a szervezetedbe nem olyan sok a hcg.Én 2-3 nap múlva megismételném a helyedben,de hidd el nem a teszt ára a mérvadó.
10hetes kismama.
Az én babámat egy 3perces teszt kb. 5mp alatt mutatta egyértelműen pozitívra.Igaz én több,mint két hetes késés után csináltam tesztet.
Fontos az,h mennyi idő után kell kimutatnia a babát.Ha egy fél perces tesztet csinálsz,akkor a 4 perc sok,ha 3perceset,akkor határeset.De rá is van írva a papírjaikra,h ne nézegesd túl sokáig,mert hamis eredményt mutathat.
Mondjuk egy hét múlva a következő teszt.(Ha addig sem jön meg,akkor valószínű,h van baba.)Addigra már minden tesztnek ki kell mutatni,ha van.De elmehetsz dokihoz is,bár nem hiszem,h így a két ünnep között olyan sokat rendelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!