Ez a progeszteron eredmény jó?
Pozitív ovu teszt után 7 nappal 29,81 lett a progeszteron eredményem. Babát szeretnénk, volt már 2 korai vetélésem. Szerintetek ez kevés? Érdemes lenne szednem progeszteront?
Azért vagyok tanácstalan,mert ha esetleg sikerült is a baba, félek, hogy ez miatt vetélek el folyton... van itthon utrogestanom, a doki szerint ez így rendben van, megvolt az ovu és a luteális fázis is jó, de sok helyen azt olvastam, hogy 40 körül a jó... és az orvosom nem említette, hogy érdemes lenne pótolni a baba téma miatt.
Akkor az lesz a legjobb, ha pozi teszt esetén elmegyek egy Hcg és egy progi vérvételre, ott látni fogom, ha kell pótlás. :)
#2 nekem volt p.é. UH-val igazoltan is.
Uh-val igazolt Pé után 7 nappal 9 volt a progi szintem.
Utana egy hét múlva pozi tesz és még is született a kislányom :)
Progit 5. héttől szedtem.
Doki nekem erre azt mondta, h lehet másnap már 40 volt.
#5 Gratulálok neked! :) igen, sajnos kitudja hogyan változik. Én borzasztóan félek, mert 3 éve várjuk és nem szeretném, hogy egy ilyen miatt veszítsük el újra. Nekem mindig 5 hetesen ment el a baba... ezért is aggódok, hogy lehet már hamarabb kellene pótolni.
Én is hallottam, hogy nem lehet túladagolni, szedtem már egy másik doki által csak ő meg se vizsgált... a menzeszem megváltozik miatta és fájnak tőle a melleim szóval vannak kétségeim is.
Nekem tavaly nyáron 45 körül volt, az IR diéta miatt nagyon szép ciklusaim lettek. Januárban 86 volt a progim. Barátnőm nagyon alacsony értékről indult, most 70 feletti lett neki, erre ő pl a krémet keni illetve premenset szedi.
Félő, hogy ha nem vagy terhes és szeded a progit akkor azzal kitolod a ciklust. Elvileg mensi előtt 2 nappal abba kellene hagyni, de mondjuk ott tudnál már tesztelni, hogy van-e baba vagy sem.
Na igen ez a másik ami miatt félő szedni, hogy kitolja a ciklust, nekem meg időpontom van a 2-5 ciklus napi vérvételre, mivel szerencsére pontosan szokott megjönni előre lefoglaltam mert most így is nehéz időben orvoshoz jutni.
#9 most épp egy nagyon jó dokim van és éppen kivizsgálások alatt vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!