Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehetséges a folyamatos...

Hogyan lehetséges a folyamatos sikertelen teherbe esés kudarcát atelni?

Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk a ferjemmel, de semmi. Orvosnal is voltam, kisebb műtétet csinált de így se történt semmi. A ferjem occseeknel már a 3. baba születik és anyósom folyamatosan ezzel hergel hogy jajj majd ha nálunk is lesz... jajj mikor lesz már nálunk is... jajj ha tudnád milyen jó érzés szülőnek lenni.... jajj az xy Katieknal se sikerült soha a baba... minden héten az orrom alá dugja a baba fotókat... Mar annyira kezdek magam alatt lenni :( 33N
2021. márc. 9. 08:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jesszus valaki nagyon rákattant erre a lombik témára...:D nekem is folyton a lombikot vágják a fejemhez. Rendben van hogy lombik, de azt értsétek meg akik ennyire lelkiismeretfurdalást akartok kelteni a másik nőben, hogy felelőtlen mert már rég lombikkezelésen kellene részt vennie, hogy a lombik az egészségre nagyon megterhelő tud lenni és csak a legvégső esetben szabadna engedni.....

amúgy csak kíváncsiságból kérdezem, hogy akik ennyire lombikoztok utána néztetek egyáltalán hogy mivel jár az egész?

Vagy esetleg részt vettetek lombikkezelésen?

Én utánaolvastam és ezért 35 évesen tökéletes hormoneredményekkel, egy kis endometriózis miatt ami nem okoz tünetet nem fogom azonnal bevállalni a lombikot.

Ezt pl. maga Czeizel Endre genetikus mondta a felesleges lombikkelésekről:

A baj csak az, hogy a nemzetközi szakirodalom szerint, mivel ez az egészségre feltétlenül ártalmas módszer lehet, ezért nagyon meg kell fontolni, hogy mikor alkalmazzák. A módszernek igazából két elfogadott javallata van: ha a nőnek kétoldali petevezeték-elzáródása van, vagy a férfinek ötmilliónál kevesebb ondósejtje van – ugyanis ebben a két esetben a kötelező, lombikot megelőző öt inszemináció nem megvalósítható.

Kedves kérdező olvasd el ezt a cikket, mielőtt belevágsz a lombikba:

[link]

Én a magam részéről 35 évesen miután a képembe vágta a doki, hogy csak lombik jöhet szóba (inszeminációt nem ajánlja ) én azt mondtam, hogy nem, ezt nem fogadom el.

Elkezdtem avivázni, elkezdtem méhpempőt szedni, voltam családállításon és pszihológusnál is és én igenis várok a csodára...:)

És ha nem adatik meg természetes úton , akkor esetleg majd 38 évesen elgondolkozom rajta.

Az anyóssal kapcsolatban megértelek....

én is mindig ideges leszek amikor ott vagyok...

és hiába tudja az ember, hogy jót akar, de sokszor nagyon erőszakosak tudnak lenni úgy , hogy észre sem veszik és ez nem jó, ez nem egészséges...

és ok, hogy csak tanácsolnak dolgokat, de amikor minden egyes alkalommal próbál utalni rá, hogy mit kellene tenned, akkor tényleg nem csoda ha néha elgurul a gyógyszerünk..:D

engem most a lombikkal meg a korommal stresszelnek, mert amikor mondtam hogy mit mondtak a meddőségiben akkor természetesen rögtön megkaptam, hogy nincs időtök várni már, mert 35 éves vagy és nem...

elég volt.

Ez az én testem, az én lelkem és az én döntésem.

Jah meg az oltással is piszkál , hogy inkább szüneteltessük de oltassuk be magunkat....

ok mondjuk én alapból is hajlok az oltás felé, sőt úgy döntöttem hogy alávetem magam, csak mert már elegem van a sok idegeskedésből....

és igen....jól gondolod....a sok stressz árthat a babaprojektnek...:)

Én most folytatni fogom majd egy pszihológussal is a munkát és szeretném ha segítene ezek a dolgokat is rendbe rakni bennem, hogy hogyan kezeljem ezeket a dolgokat, hogy hogy kezeljem amikor felnőtt ember létemre irányítani akarnak, hogy kezeljem az ehhez hasonló dolgokat amiket te is írsz, hogy nap mint nap a képembe vágnak az emberek, hogy ez a legszebb dolog az anyaság stb stb, mintha más nem is létezne a világon... ezeket a mindenkitől származó jó tanácsokat stb stb....na szóval érted..:)

Én drukkolok nektek, hogy összejöjjön természetes módon és ha gondolod írj rám privátban ha van valami fejlemény..:)

2021. márc. 9. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!