Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek volt ovulációm? (kép)

Szerintetek volt ovulációm? (kép)

Figyelt kérdés

Azt tudni kell rólam, hogy enyhe IR-em van, ritkán van ovum, viszont mellette pontos a mensim.. 27-28 napra megjön. Ha nincs ovum nem megy fel a hőm.

Ciklus 11.napjan:domináns tüsző nincs...

Nem is lh teszteltem úgy voltam vele ez egy veszett hónap.

Ciklus 25.napjan: erős ovu fájdalom este. Kíváncsiságból akkor csináltam egy LH tesztet ez lett az eredmény [link] ez volt február 28 vasárnap. Rá két nap múlva felugrott 37-re a hőm és azóta 37 és 37.2 között van. Hétvégén végig görcsölt a hasam azt hittem megjön de nem. 33.napon vagyok...

2021. márc. 8. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ovu fájdalom volt és akkor szabadult ki, akkor előtte nap mutatta volna erősen a teszt.

Nekem van olyan tesz, ami ennyire sem színeződik el.

Ilyen az enyém ugyan abból a vizeletből az egyik one step csík a másik facelle.

Úgy hogy lehet hogy volt ovud de azt így senki sem tudja megmondani.

2021. márc. 8. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Lemaradt a kép😁😁

2021. márc. 8. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem csúcs előtti napon szokott ilyen lenni. Tehát lehet elsején, hétfőn volt a csúcs. A hőemelkedés, és hőfennmaradás egyértelműen jelzi az ovud (hacsak nincs 1 hete hőemelkedésed :)).

Viszont: annyira nem lehet enyhe az az IR, ha nincs rendszeresen ovud, vagy valami más hormonprobléma (pajzsmirigy) is belejátszik.

2021. márc. 9. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!