Szerintetek ez pozitiv? Tegnap halvany csik volt. A valosagban kicsit sotetebb
2021. márc. 2. 11:39
1/10 anonim válasza:
Gondolom adtak hozzá leírást 🤦♀️
1 csík nem terhes
2 csík terhes...
Nem kell hozzá továbbképzés...
2/10 A kérdező kommentje:
Ovulacios teszt. Azt nem irtam
2021. márc. 2. 11:44
3/10 anonim válasza:
Neked meg az olvasáshoz kéne továbbképzés, mert ez LH teszt.
Szerintem ez még nem pozitív, a színe sem ugyanolyan erős, de nem ismerem ezt a tesztet. Nézd meg holnapra hogyan változik.
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom, mindenkepp tesztelek még holnap is.
2021. márc. 2. 11:46
5/10 anonim válasza:
3as... mutasd már meg, hova van írva, hogy ovu teszt 🤣 a válaszom utáni válaszba.... honnan kellene akkor tudni? Én terhességi tesztnek használok ilyen formájút 🤣
6/10 anonim válasza:
Mutatom kedves egyes:
Ha terhességi teszt lenne, akkor HCG teszt. Magadat égeted, hogy bunkó vagy és ha hibázol, még vered is rá magad.
7/10 anonim válasza:
1es hagyd abba,mert duplán csináltál most magadból idiótát
9/10 anonim válasza:
Ez még nem pozi, minimum egyforma erösnek kellene lennie. Tesztelj tovább.
10/10 anonim válasza:
Egyes: most tatott szajjal beszaladtal abba a bizonyos erdobe... Ha megnezned, mielott frocsogsz rajonnel, hogy nem hcg van rairva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!