Nagy esély van rá, hogy kisbaba lesz?
Figyelt kérdés
A menstruációm tegnap múlt el és ma együtt voltunk a párommal.2010. aug. 17. 20:29
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy most lesz peteérésed és a középidős fájdalmat érzed.
10 éve vagyunk együtt a férjemmel, ebből 3 évig szedtem fogamzásgátlót, az elején még óvszert is használtunk, de az utóbbi években megszakítással védekeztünk és nem lett baba.
Ne ért félre, ezzel nem azt akarom mondani, hogy megszakítással is lehet védekezni, mert ez nem védekezési módszer, csak példaként hoztam fel az én esetemet. De ellenpéldaként a húgomék megszakítással védekeztek, több éven át és mégis besikerült a baba, pedig még nem tervezték.
Ha nem szeretnétek még babát, akkor írass fel tablettát, akkor nem kell izgulnod, hogy ha épp késik a menstruációd.
12/12 A kérdező kommentje:
Holnap lesz a peteérésem igy valószínűleg tényleg azért fájt a hasam. Köszönöm a válaszokat :)
2010. aug. 19. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!