Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elment a babám vagy már ez...

Elment a babám vagy már ez nem fog kiderülni?

Figyelt kérdés
az első hónap volt mikor a dokim azt mondta hogy jobb a méhnyálkahártya és lehet hogy összejön.Eddig mindig 3mm -es volt most pedig 6.5 mm es volt Mégis megjött a menzim 30 napra .De kis alvadt vérdarabok voltak a betéten szóval ezért gondolom hogy elment. És a beágyazódás környékén szurkált a méhemnél.És akinek volt ilyen mitől lett vstagabb a méhnyálkahártya ?a következő hónapban?nekem eddig 3mm er volt és spremens gyogyszert kaptam amitöl lett 6.5 mm es. és clostit szedtem
2008. dec. 3. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:

ha elment baba akkor az már nem fog kiderülni....csak a tiszta méhet látják már ha korai vetélés van.

Kitartás.Mi is próbálkozunk:)

2008. dec. 3. 15:58
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi ti miota probálkoztok?
2008. dec. 3. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!-sztok!

én serophene tablettát kapok,de ez tüsző serkentő tabi a ciklus 3.-dik napjától a 7,-dik napig kell szednem és a 12 napon ulrahang vizsgálat,hogy mennyire érett a tüsző,ha elég érett a 13-dik napon kapok szurit a hasamba,ami megrepeszti a tüszöt ez volt a 3.-dik hónapom,tegnap kellett volna nem megjönnie és azóta sem jött,remélem nem is fog,bár ma csináltam tesztet,de negatív volt,hát nem tudom,meddig várjak szerintetek a következő tesztel?már több mint 1 éve probálkozunk?

2008. dec. 3. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
bocsi a vége felkiáltó jel akart lenni!:)
2008. dec. 3. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:

ha még olvassátok....nekem van már egy kétéves kisfiam(én írtam első választ), ő szinte ránézésre sikerült...

Most nyár óta, majdnem féléve próbálkozunk sajna eddig sikertelenül...doki szerint minden ok, de janban megyek vissza hozzá.

2008. dec. 3. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!