Elment a babám vagy már ez nem fog kiderülni?
ha elment baba akkor az már nem fog kiderülni....csak a tiszta méhet látják már ha korai vetélés van.
Kitartás.Mi is próbálkozunk:)
Szia!-sztok!
én serophene tablettát kapok,de ez tüsző serkentő tabi a ciklus 3.-dik napjától a 7,-dik napig kell szednem és a 12 napon ulrahang vizsgálat,hogy mennyire érett a tüsző,ha elég érett a 13-dik napon kapok szurit a hasamba,ami megrepeszti a tüszöt ez volt a 3.-dik hónapom,tegnap kellett volna nem megjönnie és azóta sem jött,remélem nem is fog,bár ma csináltam tesztet,de negatív volt,hát nem tudom,meddig várjak szerintetek a következő tesztel?már több mint 1 éve probálkozunk?
ha még olvassátok....nekem van már egy kétéves kisfiam(én írtam első választ), ő szinte ránézésre sikerült...
Most nyár óta, majdnem féléve próbálkozunk sajna eddig sikertelenül...doki szerint minden ok, de janban megyek vissza hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!