Szoptatos kismama vagyok, babó másfél éves.Menzinéni 7hónapja látogat.Ebben a hónapban ovu után iszonyatosan megduzzadtak a melleim.Azóta hasszurka, és eszméletlenul kivanom a tejtermékeket(pár éve nem ittam tejet sem).Lehet baba elvileg?Ki volt igy?
Uristen. Babo, menzi néni. Neked nem szaporodni kene, hanem dolgozni menni, hátha picit normálisabb leszel tőle.
Lehetsz terhes de inkább dolgozz felnőttek között. Tényleg. Ez beteges.
Menzi néni XD. Annyira értelmetlen volt, hogy először menzás néninek olvastam, és nem értettem mi köze a terhességhez a konyhai személyzetnek.
Egyébként ha már van menstruációd, akkor lehetséges terhesség, de a gyakoris jósközösségnél pontosabb választ egy 300 ftos teszt vagy az orvos mond.
Én kb 3 percig gondolkoztam, hogy ki a f*szom az a menzinéni.
Amúgy ezeket a kérdéseket nem értem, hogy egyáltalán mi értelme van. Attól, hogy 10/9 ember leírja, hogy ugyanezeket érezte, te nem leszel se terhesebb, se kevésbé terhes, mert nem robotok vagyunk. Csak a teszt ad választ. Vagy egy orvos
🤦♀️
Tényleg rádférne némi felnőtt társaság. 🤷♀️
Igen, jól írják a többiek, menj felnőttek közé, mert be fogsz dilizni.
Természetesen eshetsz teherbe attól mert szoptatsz, ha menstruációd van, akkor ugye peteérésed is.
(őszintén, nem értelmesebb szó a menstruáció mint a menzinéni Kérdező?)
Én még nem hallottam ezt a menzinénit, de mehet a gyűjtőkérdésbe 🤣
Ha már van gyereked, akkor tudod, hogy a "hasszurka" meg az ilyenolyan kívánás ilyenkor még nem lehet terhességtől. Én teherbe estem szoptatás alatt, de nem voltak ilyen tüneteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!