Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Szeretnénk babát. Szombaton kellett volna megjönnie, ehelyett péntek óta barnázgatok. Egyszer volt nagyobb barna pecsét, azóta csak "piszkos" (barnás) néha a wc papír vagy a betét minimálisan. Ma reggeli teszt negatív.

Meddig várjak, hogy hátha pozitív, vagy hogy megjöjjön? Mikor menjek dokihoz?

2021. febr. 22. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Most fordul elő először, vagy ilyen szokott lenni?

Ha ilyen szokott lenni, az általában progihiányra utal, érdemes kivizsgálást kérni.

Ha most fordul elő először és amúgy normálisan be szokott indulni a menstruációd az első napon, akkor (a negatív tesztre való tekintettel) ez most egy ilyen hónap, előfordul minden nő életében, hogy másabb a ciklusa. Egyszer-egyszer még belefér, nem jelent problémát.

2021. febr. 22. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szinten azt tanacsolom, mint az elottem szolo...a barnazgatas progihiany. Ami nem jo....ezzel baba nehezen fog osszejonni. Az okat nehez megtalalni...lehet inzulinrezisztencia, etelallergia, barmi.... a hormonok nagyon erzekenyek. Doki ilyenkor elo szokott irni progit tabi formalyaban.... esetleg kerdezz ra. A barnazas semmi esetben sem normalis, ha megis azt mondja a doki, valts orvost.
2021. febr. 22. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
a kettes vagyok....meg kiegeszitenem....nekunk a barnazgatos varakozassal elment kb. 2ev...... majd elegem lett, kertem (!) a dokitol duphastont (progeszteron tabiban), o kétvketve eloirta, de azt mondta vegul is artani nem arthat,.... es meg abban a honapban osszejott a baba....
2021. febr. 22. 10:27
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm! akkor 2 hét múlva ellátogatok szerintem dokihoz, egy rákszűrés amúgy is időszerű.

régebben volt néhányszor, hogy első esetleg második nap barnáztam mielőtt rendesen megjött volna. az előző hónapban rendesen megjott, első nap piros pecsételés, második naptól beindult.

2021. febr. 22. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!