Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Átjárhatósági után teherbeesés?

Átjárhatósági után teherbeesés?

Figyelt kérdés

2 eve probalkozunk. Sajnos en mar 40+os vagyok, tudom nem egyszeru a helyzetem. Termeszetes uton nem akar sikerulni, lombikot nem vallalok, inszem elott allunk. 26 napos ciklusaim vannak, tobbnyire napra pontosan jon meg. Parommal januar 31en voltunk egyutt (kb dpo 10. nap), az atjarhatosagi 4 nappal kesobb volt, kb peteeres is a korul lehetett, a vizsgalaton rendbe talaltak mindent. Megjonni e het csutortokon kellett volna, de még mindig semmi, elojele sincs, pedig menzi elott 3-4 nappal mar pecsetelek. Tesztet még nem merek csinalni, meg akarom hagyni még par napig az illuziot h akar ossze is johetett.

Lehetek terhes? Azon is gondolkodtam, bar lehet h hulyeseg, hogy az atjarhatosagival nem mosták ki a petevezetekbol a petesejtet?

2021. febr. 20. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet az átjárhatósági kicsit bezavart vagy valóban összejöhetett.Nekem is volt és semmit sem találtak és eddig sem sikerült 4 inszem sem,mondjuk én 34 éves vagyok és látod még eddig egyik inszem sem sikerült.Még 2-re megyek mert 35 alatt 6-ot lehet csinálni és utána lombik.Neked 40 fölött nem fognak sokat inszemezni max ha fizetsz érte zsebből.Tesztet csinálhatnál már hisz késik.Vegyél ma vagy holnap,legalább tisztán látsz utána.Lombikra a hormon kezelés miatt nem akarsz menni?
2021. febr. 20. 14:39
 2/5 A kérdező kommentje:
45 eves korig 5 inszemet tamogatnak, de szerintem nem csinalunk annyit, max 2-3. Igen, lombikra a hormon miatt nem akartam menni, de mint kiderult az inszemhez is teletomnek minden sza**al.
2021. febr. 20. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen,attól függ mennyire vagy stimulálható.Én eddig nem kaptam bődületes mennyiségű hormont inszemeknél
2021. febr. 20. 15:02
 4/5 A kérdező kommentje:
En azt hittem csak clostilt kapok, de bemfola injekciot is felirtak.
2021. febr. 20. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem első orvosom Clostyt írt fel Ovaleap injekcióval,mostani orvosom csak Bemfolát ír fel ha szükségét látja és a végére Ovitrelle-t ami a tüszőrepesztő.Ebben a hónapban például nem kellett Bemfola mert volt magától 1 db érett tüszőm amit csak repeszteni kellett az Ovitrelle-el.Nem sikerült a 4.inszem sem.Márciusban ki tudja kell e a Bemfola.Ez ilyen kiszámíthatatlan
2021. febr. 20. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!