Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás, pecsètelès......

Beágyazódás, pecsètelès... Lètezik??

Figyelt kérdés
Szerdára nem várom ès tegnap ill. ma rózsaszìnes foltot vettem èszre. Hamarabb jönne meg? A hasam is fáj.
2021. febr. 20. 09:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Na, itt aztán van minden...

Kérdező: a nem várt napján, de inkább utána 1-2 nappal tesztelj egy 10-es érzékenységű teszttel, az már valószínűleg kimutatja a terhességet, ha az vagy.

Esetleg, ha nagyon kíváncsi vagy próbálkozhatsz LH-teszttel, azt szokták "jós-tesztként" használni. Van, akinek beválik.

A nem várt előtti pecsételés jelezhet a menstruációt is, de lehet egészségügyi probléma is, meg persze lehet a beágyazódástól is, ilyen korán még semmi sem biztos.

2021. febr. 20. 12:34
 12/24 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Az előző babával csak kicsi volt egy napig. Most több volt és 2 napig, de utána teljesen elmúlt és a tesztem is pozitív lett hamar.
2021. febr. 20. 12:43
 13/24 anonim ***** válasza:
Mármint az elsőnél nem egy napig egész nap bocsi, hanem egy alkalommal.
2021. febr. 20. 12:44
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van most, elèg erősen èrzem a mèhem. 1-1 alkalommal találkoztam ezzel a rózsaszìnnel de csak törlèsnèl.
2021. febr. 20. 12:53
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha elmúlik, esélyes, hogy osszejott!
2021. febr. 20. 14:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt pecsételés, hétfői napon, szerdára nem vártam. Gondoltam is, hogy már megint hamarabb elkezdtem festegetni, de igazából minimális volt az egész, aztán el is múlt, a menzeszem meg nem jött meg. Igaz, sajnos csak üres petezsakom volt, és missed ab lett, de szerintem ez a kettő nincs összefüggésben.
2021. febr. 20. 15:16
 17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó 1 napig tartott? Vèrzès vagy csak barnázás?
2021. febr. 20. 17:08
 18/24 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, nem volt rendes vér, inkabb valami rozsaszines, ami barnán száradt. De sajnos, senki sem fog tudni biztosat mondani neked. MAjd pár nap múlva ird meg, mi lett veled.
2021. febr. 20. 18:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Azóta is megvan a megjön èrzès, de semmi sem törtènt. Ha esetleg baba a teszt mutatna már valamit?
2021. febr. 22. 15:41
 20/24 anonim ***** válasza:
Mutathatná már, nekem 9 dpon mutatta.
2021. febr. 22. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!