Beágyazódás, pecsètelès... Lètezik??
Figyelt kérdés
Szerdára nem várom ès tegnap ill. ma rózsaszìnes foltot vettem èszre. Hamarabb jönne meg? A hasam is fáj.2021. febr. 20. 09:42
11/24 anonim válasza:
Na, itt aztán van minden...
Kérdező: a nem várt napján, de inkább utána 1-2 nappal tesztelj egy 10-es érzékenységű teszttel, az már valószínűleg kimutatja a terhességet, ha az vagy.
Esetleg, ha nagyon kíváncsi vagy próbálkozhatsz LH-teszttel, azt szokták "jós-tesztként" használni. Van, akinek beválik.
A nem várt előtti pecsételés jelezhet a menstruációt is, de lehet egészségügyi probléma is, meg persze lehet a beágyazódástól is, ilyen korán még semmi sem biztos.
12/24 anonim válasza:
#2 vagyok. Az előző babával csak kicsi volt egy napig. Most több volt és 2 napig, de utána teljesen elmúlt és a tesztem is pozitív lett hamar.
13/24 anonim válasza:
Mármint az elsőnél nem egy napig egész nap bocsi, hanem egy alkalommal.
14/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van most, elèg erősen èrzem a mèhem. 1-1 alkalommal találkoztam ezzel a rózsaszìnnel de csak törlèsnèl.
2021. febr. 20. 12:53
15/24 anonim válasza:
Ha elmúlik, esélyes, hogy osszejott!
16/24 anonim válasza:
Nekem volt pecsételés, hétfői napon, szerdára nem vártam. Gondoltam is, hogy már megint hamarabb elkezdtem festegetni, de igazából minimális volt az egész, aztán el is múlt, a menzeszem meg nem jött meg. Igaz, sajnos csak üres petezsakom volt, és missed ab lett, de szerintem ez a kettő nincs összefüggésben.
17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó 1 napig tartott? Vèrzès vagy csak barnázás?
2021. febr. 20. 17:08
18/24 anonim válasza:
16-os vagyok, nem volt rendes vér, inkabb valami rozsaszines, ami barnán száradt. De sajnos, senki sem fog tudni biztosat mondani neked. MAjd pár nap múlva ird meg, mi lett veled.
19/24 A kérdező kommentje:
Azóta is megvan a megjön èrzès, de semmi sem törtènt. Ha esetleg baba a teszt mutatna már valamit?
2021. febr. 22. 15:41
20/24 anonim válasza:
Mutathatná már, nekem 9 dpon mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!