Lehetek e terhes a negatív a teszt?
"LEHETEK E TERHES HA NEGATÍV LETT A TESZT??"
lehet!
meg nem lehet!
sokmindent tudni kellene még tudni ahhoz, hogy konkrétan meg tudjuk válaszolni!
végod?????????????????
11 vok
nyugodj meg és szedd össze a gondolataidat és szépen lassan írd le mi pontosan a helyzet!
Peóbálunk segíteni, de így írásban nagyon nehéz pontosan megérteni hogy mi a helyzet!
11 es
Egy problémám van, nem tudom hogy miért de velem meg ilyen nem volt. Szóval elejétől kezdem, együtt voltunk a férjemmel január 31en amikor épp pé.m volt. Február 14 re vártam a menstruációm de keset 1 napot így 15en jött meg de nem úgy mint szokot, sötétebb volt és 2 napig tartott a harmadik nap már csak parcsepp volt és az halványabb rózsaszín volt, általában nekem 5 napig tart a menzeszem és az 5napon már nem görcsölok, csináltam tesztet ami negatív lett. Kérdésem az lenne hogy járt e már vki így és mégis terhes volt?
a mensi sok dologtól függ sajnos.....
gyakorlatilag ha felb..nak a boltban a pénztárosok már attól változhat. stressz, ingerek, stb. stb.
a tesztek sem teljesen iztosak.
Sajnálom, de ezt így néhány mondatból nem lehet biztosan megállapítani - még egy nőgyógyász sem tudn!
ne idegeskedj!
csinálj meg még néhány tesztet!
Pfuuubammeg...
Te nagyon buta vagy... már a kérdést sem tudtad normálisen leírni...
És ezek a hozzaszólások... 6elemi meg a kosárfonó kb... több nincs mögötted...
Megjött? Meg.
Teszt negatív? Negatív.
Akkor mi az anyámat kell itt parádézni? Nem vagy terhes. Ennyi. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!