Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek e terhes a negatív a...

Lehetek e terhes a negatív a teszt?

Figyelt kérdés
Január 31 én volt pe.m akor voltunk együtt a párommal. Február 14 re vártam a mesrtum 1 napot keset aztán 2 napig volt még de az sem élénk piros volt hanem barnás és 3 napra már csak egy két csep barnazasom volt. (Nekem 5 napos szokot lenni a mensim.) csinált tesztet de negatív lett. Vajon terhes lehetek kicsit fáj néha a mellém azt érzem nehéz és görcsöl a hasam meg mindig.

2021. febr. 19. 18:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"LEHETEK E TERHES HA NEGATÍV LETT A TESZT??"

lehet!

meg nem lehet!

sokmindent tudni kellene még tudni ahhoz, hogy konkrétan meg tudjuk válaszolni!

végod?????????????????

2021. febr. 19. 22:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Nagyon sokat segítettél abban hogy kilepjek ebből a cspbol. Én értelmesen leirtam mindent ettől többet nem tudok mondani, ha ezt nem tudod elolvasni akor ott tényleg bajok vannak az olvasas/ertelmezesedel. Szia
2021. febr. 19. 22:03
 13/20 anonim ***** válasza:

"Én értelmesen leirtam"

:D

2021. febr. 19. 22:11
 14/20 A kérdező kommentje:
Az biztos meg mutattad mien ertelmes vagy. :D
2021. febr. 19. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:

11 vok

nyugodj meg és szedd össze a gondolataidat és szépen lassan írd le mi pontosan a helyzet!

Peóbálunk segíteni, de így írásban nagyon nehéz pontosan megérteni hogy mi a helyzet!

2021. febr. 19. 22:17
 16/20 A kérdező kommentje:

11 es

Egy problémám van, nem tudom hogy miért de velem meg ilyen nem volt. Szóval elejétől kezdem, együtt voltunk a férjemmel január 31en amikor épp pé.m volt. Február 14 re vártam a menstruációm de keset 1 napot így 15en jött meg de nem úgy mint szokot, sötétebb volt és 2 napig tartott a harmadik nap már csak parcsepp volt és az halványabb rózsaszín volt, általában nekem 5 napig tart a menzeszem és az 5napon már nem görcsölok, csináltam tesztet ami negatív lett. Kérdésem az lenne hogy járt e már vki így és mégis terhes volt?

2021. febr. 19. 22:27
 17/20 anonim ***** válasza:

a mensi sok dologtól függ sajnos.....

gyakorlatilag ha felb..nak a boltban a pénztárosok már attól változhat. stressz, ingerek, stb. stb.

a tesztek sem teljesen iztosak.

Sajnálom, de ezt így néhány mondatból nem lehet biztosan megállapítani - még egy nőgyógyász sem tudn!

ne idegeskedj!

csinálj meg még néhány tesztet!

2021. febr. 19. 22:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom, lehet sokat idegeskedek mostanában mert épp házat veszünk és emiatt változott most a menzeszem,.. Nem tudom, várok aztán majd kiderul. Köszönöm szépen a segítséget
2021. febr. 19. 22:39
 19/20 anonim ***** válasza:
84%

Pfuuubammeg...

Te nagyon buta vagy... már a kérdést sem tudtad normálisen leírni...

És ezek a hozzaszólások... 6elemi meg a kosárfonó kb... több nincs mögötted...

Megjött? Meg.

Teszt negatív? Negatív.

Akkor mi az anyámat kell itt parádézni? Nem vagy terhes. Ennyi. Pont.

2021. febr. 20. 08:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Dehonnem, lásd első válasz.
2021. febr. 20. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!