Ha nov.4. -en volt az utolso mensi es van 2 pozitiv tesztem, akkor hany hetes vagyok pontosan? Doki latna mar valamit? 2 napja kesik.
Gratula!!!
Még ez elég pinduri terhesség, dokihoz inkább a 6.hét környékén érdemes menni, mert addigra általában már van szívhangja is a babának!!! Most még csak petezsákot látna a doki, mást nem.
A pozi teszt után (4-5 hetesen)érdemes elmenni UH-ra. Mert ha méhen kívüli a terhesség akkor még két hétig ne növekedjen a méhen kívül, mert akut hasi katasztrófához vezethet, ami azt jelenti, hogy a hasűrbe véreznél.
4-5hetesen I. UH, hogy megállapítsák méhen belüli, 2 hétre rá, szívhang, hogy él e a baba.
Sziasztok!
nekem sajnos csütörtökön megjött,igaz 2 napig tartott,de ez már jó ideje így megy már nálam,ugy hogy kezdödhet elölröl a program,csináltam még 1 tesztet ma a biztonság kedvéért,de negatív,hát majd csak összejön.van már 1 3 éves kisfiam ő is megváratott minket,ugy látszik a következő is!Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!