Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nov.4. -en volt az utolso...

Ha nov.4. -en volt az utolso mensi es van 2 pozitiv tesztem, akkor hany hetes vagyok pontosan? Doki latna mar valamit? 2 napja kesik.

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Gratula!!!

Még ez elég pinduri terhesség, dokihoz inkább a 6.hét környékén érdemes menni, mert addigra általában már van szívhangja is a babának!!! Most még csak petezsákot látna a doki, mást nem.

2008. dec. 3. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
A doki a petezsákot látná és utána még visszahívna uh-ra. Gratulálok hogy pozitív a teszted! Keresd fel a nőgyógyászt hogy megcsinálja az uh-t!!
2008. dec. 3. 13:56
 3/9 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon kedvesek vagytok! :)
2008. dec. 3. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok!nekem is nov.4-én volt az utolsó menszem,így hát nekem is 2 napja késik,de én ma reggel csináltam 1 tesztet és negatív,de viszont émelyegtem és feljött a savam ami nem szokott.szerintetek meddig várjak a következő tesztel?már több mint 1 éve probálkozunk!Zsu
2008. dec. 3. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja bocsi gratulálok!:)
2008. dec. 3. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és még valami az 5-dik héten vagy akkor és augusztus 11-re lennél kiírva.én már megnéztem csak azért tudom!:_)Zsu
2008. dec. 3. 20:47
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi csajok! :)
2008. dec. 3. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:

A pozi teszt után (4-5 hetesen)érdemes elmenni UH-ra. Mert ha méhen kívüli a terhesség akkor még két hétig ne növekedjen a méhen kívül, mert akut hasi katasztrófához vezethet, ami azt jelenti, hogy a hasűrbe véreznél.

4-5hetesen I. UH, hogy megállapítsák méhen belüli, 2 hétre rá, szívhang, hogy él e a baba.

2008. dec. 3. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

nekem sajnos csütörtökön megjött,igaz 2 napig tartott,de ez már jó ideje így megy már nálam,ugy hogy kezdödhet elölröl a program,csináltam még 1 tesztet ma a biztonság kedvéért,de negatív,hát majd csak összejön.van már 1 3 éves kisfiam ő is megváratott minket,ugy látszik a következő is!Zsu

2008. dec. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!