Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom hogy mi ez. Babát...

Nem tudom hogy mi ez. Babát várok vagy mi bajom van? Tri-regol tabit szedek. A mult honapban beszedtem az összeset, nem hagytam ki egy szemet sem és nem volt olyan a menzim amilyennek lennie kelett volna.

Figyelt kérdés
5 nap helyett 3 napot volt meg de az is ugy hogy a 3 napban egy-két csepp volt de az is inkább barnázás és nem is görcsöltem annyira mint ahogy szoktam. Olyan mint ha izomláz lenne a mellemben néha hányinger tör rám érdekesen fáj a derekam meg a hasamallja. Segítsetek. Előre is köszi
2008. dec. 3. 13:46
 1/6 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy most tartok a harmadik szem bogyinál amit most kezdtem el.
2008. dec. 3. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdekes de elfordulhat,hogy teherbe esnek gyogyszer mellet ,vegyél egy tesztet és nézzd meg de én a hejedben még ma megtenném.Nem akkarok hülyeséget írni de akkár álterhes is lehetsz a test ugyanazokat a tüneteket produkálja mint a valodinál ,ja és ha nem vagy az én elmennék az orvoshoz az a tuti.
2008. dec. 3. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is voltak hasonló jellegű tüneteim egy másik gyógyszertől. Azt mondta az orvos hogy a gyógyszer hormontartalma és összetevői nem felelnek meg a szervezetem számára. Nem voltam terhes, érdemes lenne felkeresned az orvosod és elmondani neki a tüneteket.
2008. dec. 3. 14:01
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat állterhes bizti nem lehetek mert nem is gondolunk most egyenlőre babára csak most ez a pár napom elég furi mint a menzeszem volt
2008. dec. 3. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:

szia novemberben én is így voltma 7 nap helyett csak 3 nap volt és volt mindenféle tünetem és is azt hittem hgoy babás vagyok de aztán vettem egy teszte és neg lett úgyhogy nem volt babó szerintem csak valmi front lehtett

vegyél egy tesztet és megtudod mi a gond szerintem bab nincs csak a hormonjaid szórakoznak

2008. dec. 3. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj dokihoz. Egyik ismerősöm a Tri-regol mellett lett terhes.
2008. dec. 4. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!