Negativ ez a facelle? Mind ilyen ezek csak szellemcsíkok?
Ez lehet plusz, ha erősödik, nekem ilyen volt 9 dpo n és szépen erősödött.
Volt olyan amikor 8 és 9 dpon erősebb, volt de 10.dpon már semmi, meg indulhatott de m~gsem ment ott tovább.
1. Olvasgass biológia könyvet.
2. Utána matematikát, 2 azaz 2 ugyanolyan erős piros csík lesz ott ha majd terhes leszel, és úgy tesztelsz, hogy már rendesen kimutassa.
3. Nem kell ennyire rápörögni, mert rontja a teherbeesési esélyeket. Szóval magaddal tolsz ki.
4. Nem szívat semmilyen gyártó nőket, te nem tudod használni a tesztet, akkor kell mikor már van esélye hogy kimutassa.
5. Lehet én nem érzem át ezt, mert 1 alkalom után terhes lettem, úgy hogy eszemben se volt tesztelgetni és 8 hetes terhes voltam mir eszembe jutott hogy lehet hogy terhes lehetek? De hacsak nem vagy bizonyítottan beteg vagy akármi akkor felesleges bármit is számolgatni még mert a stressz kihat, ergo emiatt nem fog jönni a gyerek..
Ez már az erősödött? 🤣 ne haragudj, de 8 -9 nappal előbb nincs az a teszt, ami kimutatna egy olyan terhességet, ami még létre se jött...
Ennyi erővel aktus után is csinálhatsz egyet 5 perccel, ugyanennyit tudnál meg belőle.
13 as vagyok ez az én
,,negatívom" ami egyre erősödött,és a nem várt napján ugyan olyan lett, mint a kontroll.
Ha a tied + holnap már jobban látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!