Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 naponta szexelünk akkor...

Ha 2 naponta szexelünk akkor tuti teherbe esek?

Figyelt kérdés
Már más utat nem látok, nem tudom követni az ovulációm, hónapok óta nem akar össze jönni.
2021. febr. 18. 11:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
13%
Milyen jó lehet a parodnak lenno, előre tudható, kiszamithato menetrend szerinti szexuális élet. Ez aztán igen! Csida hogy beléd tud elvezni.
2021. febr. 18. 12:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha ez ilyen könnyű lenne, lennének meddő párok?
2021. febr. 18. 13:17
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

Hát nekünk így jött össze végül. 7 hónap ovukövetés meg hőmérőzés meg anyámkínja után úgy voltam vele, hogy letojom, nem időzítjük, kétnaponta vérzéstől vérzésig együtt leszünk, akkor nagyot nem tévedhetünk.

2. ilyen hónapban sikerült.

2021. febr. 18. 13:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer biztos... 😄 Nálunk ez 6 év volt.
2021. febr. 18. 13:42
 15/21 anonim ***** válasza:
12%
Amúgy azt nem értem hogy sokaknak mért kell itt lelohasztani a lelkesedését az embereknek. Minden ilyen kérdésnél nem egy olyan van aki odaböki hogy neki 6 meg 10 évig tartott mire teherbe esett. Azért ne gondoljátok már hogy ez a normális, ott nyilván volt valami probléma is
2021. febr. 18. 14:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#15: Pont ez az, hogy akinek problémája van, szexelhet 2 naponta meg naponta, meg naponta 10x is, akkor sem fog összejönni. Tehát a 2 naponta szexelés nem csodaszer, csak ha nincs más probléma és mondjuk eddig heti 1x szexeltek, akkor segítHET.
2021. febr. 18. 14:08
 17/21 anonim ***** válasza:
22%
Ok csak a 6 év után teherbeesők ezt elfelejtik odaírni hogy ez meg az volt az oka. Szerintem ha nincs komolyabb probléma a háttérben és valaki rendszeres szexuális életet él 1 éven belül össze kell hogy jöjjön a baba
2021. febr. 18. 14:10
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk pl nem volt probléma és több, mint 5 év volt az első.
2021. febr. 18. 14:30
 19/21 anonim ***** válasza:
27%
Oké 18as, akkor neked peched volt, de attól még hogy ide tényleg nagyrészt olyanok járnak akiknek évek óta nem jön össze a gyerek nem kellene úgy beállítani mintha ez lenne az átlagos. A legtöbb ismerősömnek még 30 felett is pár hónap alatt jött a baba ahogy eltervezték hogy szeretnének, talán 1ről tudok akik több évig próbálkoztak meg dokihoz futkoztak hogy sikerüljön
2021. febr. 18. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Nincs garancia... Első gyermekünk kB első alkalomra sikerült, utána már 2 év múlva szerettünk volna kistesót, nem védekeztünk már többet, szexeltünk ahogy jól esett, volt amikor napi többször is, de volt, hogy csak pár naponta, de 5 évig nem lettem terhes, így 7 év lett a két gyerekünk között :)
2021. febr. 18. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!