Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom hamar elmegy de nm...

Párom hamar elmegy de nm akkarok terhes lenni ha több menetett lenyomunk és közte mindig furdik es időbe kihuzza ugy nm esek teherbe?

Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz terhes.Nem értem minek szexel aki nem kapott alapos felvilágosítást előtte.Védekezz ha nem akarsz megesni és utána abortuszra rohanni vagy megszülni
2021. febr. 17. 09:33
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
14 éve vagyok a párommal, megszakítással védekezünk sikeresen. A fiam és a lányom is első próbálkozós hónapban összejött, tehát nem vagyunk meddők. Két szex között nem elég megmosakodni, mert a húgycsőben maradhatnak spermiumok, amik az előváladékba kerülhetnek. Mindenképpen pisiljen mielőtt mégegyszer lefekszetek. Nőgyógyász tanácsolta. Amúgy nővérem fogigátló mellett esett teherbe, holott időben mindennap beszedte a tablettát.
2021. febr. 17. 23:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki határozottan NEM akar teherbe esni az ne megszakítással "védekezzen". Biztos dísznek találták fel a különböző fogamzásgátló eszközöket... Vagy lehet utána sírankozni majd.
2021. febr. 18. 07:21
 14/14 anonim ***** válasza:
12: lehet, hogy tapasztalt pároknak nem probléma a megszakítás, de kérlek ne reklámozd itt, mert szerintem javarészt tapasztalatlan tizenévesek (de legalábbis olyanok, akiknek nagyon nem lenne frankó egy gyerek) kérdeznek és olvasnak itt. Nekik pedig nem jó tanács, hogy így "védekezzenek".
2021. febr. 18. 09:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!