Lehetek még attól terhes, mert ennyire rendszertelen a ciklusom?
Ha holnap megjön rendesen, akkor nem sok értelme van. De ha csak kicsit jön meg, akkor lehet. A hőd nem csak azért lehet fent, mert terhes vagy, lehet, hogy összeszedtél valamit ebben a hidegben, csak még nem jött ki rajtad.
Elviekben, ha tegnap neg. lett, ha terhes lennél, akkor poz.-nak kellett volna már lennie. De előfordulhat, hogy terhes vagy, csak kevés HCG hormon van még a szervezetedben.
Várj Vasárnapig. Ha Szombaton nem jön meg, akkor csinálj egyet.
De ha meg is jön, attól még csinálhatsz egyet. Van akinek van kisebb vérzése a terhesség alatt is.
Na de tüneteid nincsenek?
Nekem is teljesen rendszertelen a mensesem, ha nem szedtem a gyógyszert, meg sem jött 3 hónapig.
És 16 hetes kismama vagyok, tehát neked is minden esélyed megvan a babára:)
Csak nyugalom és kitartás, nekem is a tesztelés maradt minden hónapban és egyszer meglepődtem:-)
Igen, érdemes vasárnap még 1 tesztet csinálni. Reggeli első vizeletből csináld, az tutibb eredményt ad.
Amúgy meg 4 hónap próbálkozás nem tekinthető hosszú időnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!