Természetes hogy nem lettem elsőre terhes?
Semmit nem jelent
Kezdetnek nem rossz
Nálunka z első baba 4 hónap altt sikerült, amikor 1 szer tudtunk együtt lenni egy nehéz időszakunkban ( házfelújítás miatt különtöltöttünk néhàny hetet )
A 2. Meg ciklus nélkül szoptatás alatt az első védekezésmentes hónapban..
Úgyh teljesen kiszámíthatatlan
Semmit nem jelent a normális mensi. Ha ennyire aggódsz, keress fel egy nőgyógyászt nézzen meg odabent. Kb ciklus felénél, akkor látni fogja van e peteérés. Hormonsort sem árt nézni. Attól mert nem vagytok betegesek nem biztos, hogy egészségesek vagytok. A hormonális gondok pl ilyenkor szoktak kiderülni, amikor babát szeretne egy nő.
Persze nem kell egyből rosszra gondolni és amúgy is az a normális, ha egy éven belül sikerül. Ha már most bepánikolsz akkor hosszú időszak vár rád.
Sajnos nem olyan egyszerű teherbe esni.
Nekünk 7 év volt végül. Egy éven belül akinek sikerül az szerencsés és gyorsnak mondható :)
Szóval nyugi, lazíts, élvezzétek egymást és mielőbbi sikert kívánok :)
Szia! Nekünk 2.hónapban fogant a babánk és csak 5 nap késésnél teszteltem pozitívat. Előtte 1 évig gyógyszert szedtem.
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!