Ezek a högörbék alapján, lehetséges, hogy nem is a 14-15-ik nap körül van a peteérésem? Ti mit olvastok ki belöle? (Én arra dondolok, hogy esetleg már 8-9-ik napon van. )
Ha lehet, hogy nincs is PE-m, akkor az elsö honaphoz miért jelölte be a ciklus. hu?
Pontosabb leírást tudsz adni, hogy hol tudok utánna kérdezni!
Elöre is köszi.
Szia!
Nekem is hasonlóak a h-görbéim, 8.9. nap körül leesik az átlag alá, és átlag fölé csak 16-18. nap körül megy. Én is néha azt hiszem, 9. nap körül van a pé-em. De olvastam, hogy a pé. az első átlag fölötti hő előtti napon van. Remélem nem írtam le érthetetlenül, mindenesezre én sem tudom pontosan mikor is van. Akciózunk a 9. és 14.15. nap körül is biztos ami biztos...
Szia!
Lehet, hogy igaza van az első válaszolónak, és nincs is pé-d, de én ugyanennyi esélyt látok arra is, hogy van, mert nekem is hasonló volt eddig a görbém. 8-9-ik nap pé. Egy ilyen hónapban fogant meg a babám, de sajnos nem tudott elég erősen kapaszkodni...:(
Most barátcserjét szedek, és palástfűvet iszok, ebben a hónapban a 15-ik napon volt a pé-m.
Ja, a honlap címe, amit az 1. válaszadó említett:
babatervezok.otthona.net
Sok sikert!
Köszönöm a gyors válaszokat. Ha nem jön közbe semmi mi is probálkozunk mindent megtenni a dolog sikeressége érdekében, de nem könnyü. Megprobálok utánna nézni akkor azon az oldalon.
Mégegyszer köszi és kitartást mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!