Barátcserje használhat?
Ezt találtam a neten. Arra lennék kíváncsi ki volt az aki már kipróbálta és milyenek a véleményetek róla?
Én Premenst szedek. Annak is barátcserje az alkotóeleme.A nődoki ajánlotta. Sok jót hallottam róla, volt aki az első hónapba terhes maradt tőle. Mára nem várom, hátha velem is megtörtént:)
Sok sikert!
En is Zafirt szedtem par honapig. Nekem rendszeres volt a ciklusom, csak azert szedtem, mert ugy hallottam segithet a babatervezesnel is. Te mire szeretned hasznalni? Szinten ebbol a celbol v. rendszertelen mensi?
Azt tapasztaltam eddig, hogy akinek rakoncatlankodott a ciklusa, annak rendbe tette, akinek meg normalis volt felboritotta. Nos, nekem nem. Viszont baba sem lett belole, de a PMS tuneteit csokkentette. Pedig van akinek azt is felerositi. Sztem akkor is megeri, ha a vege siker, mert sok olyat hallottam. Egy probat mindenkepp meger.
12:45-ös vagyok
nekem is PCO-m van,december óta szedem, és most már szép 35 napos ciklusaim vannak peteéréssel.. előtte átlag 60-80 naposak voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!