Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje használhat?

Barátcserje használhat?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt találtam a neten. Arra lennék kíváncsi ki volt az aki már kipróbálta és milyenek a véleményetek róla?

2010. aug. 16. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Én Premenst szedek. Annak is barátcserje az alkotóeleme.A nődoki ajánlotta. Sok jót hallottam róla, volt aki az első hónapba terhes maradt tőle. Mára nem várom, hátha velem is megtörtént:)

Sok sikert!

2010. aug. 17. 07:32
 2/8 anonim ***** válasza:
szia én Mastodynon cseppet szedek. Én is sok jót hallottam róla. Olvass utána. Ha oldalt beírod a keresőbe, sok tapasztalatot kiad.
2010. aug. 17. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:
én zafír barátcserjét szedek, szépen rendberakta a ciklusomat,előtte összevissza volt meg.
2010. aug. 17. 12:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, És erről a fajtáról valakinek valami véleménye?
2010. aug. 17. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:

En is Zafirt szedtem par honapig. Nekem rendszeres volt a ciklusom, csak azert szedtem, mert ugy hallottam segithet a babatervezesnel is. Te mire szeretned hasznalni? Szinten ebbol a celbol v. rendszertelen mensi?

Azt tapasztaltam eddig, hogy akinek rakoncatlankodott a ciklusa, annak rendbe tette, akinek meg normalis volt felboritotta. Nos, nekem nem. Viszont baba sem lett belole, de a PMS tuneteit csokkentette. Pedig van akinek azt is felerositi. Sztem akkor is megeri, ha a vege siker, mert sok olyat hallottam. Egy probat mindenkepp meger.

2010. aug. 17. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Én is Zafír barátcserjét szedek már 5 hete,de 2 hete ilyen barnás-rózsaszínes folyásom van tőle.Nem tudom miért.Van valami ötletetek?Pcos vagyok,azért kezdtem el szedni,mert rendszertelen a ciklusom.
2010. aug. 18. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:

12:45-ös vagyok

nekem is PCO-m van,december óta szedem, és most már szép 35 napos ciklusaim vannak peteéréssel.. előtte átlag 60-80 naposak voltak

2010. aug. 18. 15:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem igazából mindkét dolog miatt kellene. Abbahagytam a fogamzásgátlót, akkor egyszer még utoljára megjött, azóta semmi. Az 57.-dik napomon tartok. Szeretném hogy beálljon a menstruációm és belevághassunk a babaprojektbe.
2010. aug. 18. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!