Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A barátommal mindig vedekeztunk, előtte és utánna is le volt ellenőrizve az óvszer tehát nem volt lyukas nem eresztett. 2x voltunk együtt egyszer menstruacio alatt, másodjára pedig egy hétre rá. Megnyugtatott hogy nem lehet semmi baj és oda figyeltünk, viszont ma van a menstruaciom óta a 8.nap és nagyon enyhe, szinte gorcsnek nem is nevezhető érzést erzek ami nagyon megijeszt. Utánna olvastam hiába nyugtatott a barátom, és láttam egy cikkbe hogy azt írtak ez egy tünet a terhessegre. Valakinek volt ilyen hogy menstruacio után ilyet érzett? Szerintetek terhes vagyok? Nagyon felek
2021. febr. 12. 12:01
1 2
 11/16 anonim válasza:
Terhességi teszt nem jobb, mint itt tippelgetni?
2021. febr. 12. 13:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen most menstrualtam és azután már volt egy alkalom ahol szexeltunk
2021. febr. 12. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Ilyen gyorsan ne aggódj nem rugdos a baba
2021. febr. 12. 13:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudom, csak sose fajt meg a hasam menszesz után és megilyeszt pedig én is tudom nem lehet baj mert oda figyeltünk de mivan ha mégis valamit hibáztunk
2021. febr. 12. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezen ne aggódj.Tuti hogy nem vagy terhes.Szinte lehetetlen
2021. febr. 12. 15:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Rendben Koszonom szepen!😊❤️
2021. febr. 12. 15:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!