Kivilagosodott a mellbimbóm ! Terhesség jelei?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre hogy a mell bimbóim és a bimbóudvar már majdnem olyan mint a bőrőm színe és ez még nem minden úgy érzem mintha nőne a hasam feszül. Volt rosszullét is de csak 1 napig tartott azóta semmi. Lehetséges hogy terhess vagyok? Én eddig úgy tudtam a várandós nőknek sötétebb lesz nem világosabb.2021. febr. 11. 10:59
1/7 anonim válasza:
Uhh, ez a helyesírás... hány éves vagy?
A kérdésre válaszolva, lehetsz terhes, volt védekezés nélkül szex? Vegyél gyógyszertárban tesztet.
2/7 A kérdező kommentje:
Szia nem tanultam magyar iskolába Belgiumban jártam ki a sulit ahol francia és a holland ment anya nyelvem a magyar viszont írni és olvasni magyarul senki sem tanított tehát tudok amennyire csak tudok sajnálom. Amúgy meg 25éves vagyok és igen meg szakítás módszerrel védekeztünk várok még 5 napot és ha nem jön meg veszek.
2021. febr. 11. 13:16
3/7 anonim válasza:
Figyelj, a megszakításos módszer az nem védekezés, azt remélem tudod.
Szerintem is várj akkor és vegyék tesztet.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem az de akarunk is babát meg nem is a férjem szeretne de én igen is meg nem is tehát ha be sikerül akkor jó ha nem akor nem én még szeretnék várni vele vagy 2 évet kicsit félek.
2021. febr. 11. 14:57
5/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha be sikerül az nem baj tudjuk hogy kockázatos ha nem akarnánk babát természetesen nem így védekeznénk. Csak én félek egy kicsit de szerintem minden nő így van az elején hogy hogyan lesz mi lesz meg stb...
2021. febr. 11. 15:01
6/7 A kérdező kommentje:
Örülni örülnénk neki pláne a szüleink csak bennem van aza félelem a fájások meg stb..
2021. febr. 11. 15:03
7/7 anonim válasza:
Akkor hajrá! Ha jön a baba, örüljetek, ha nem jön akkor meg szeressétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!