Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 napja késik,2-szer tesztelte...

8 napja késik,2-szer teszteltem szombaton és ma reggel: szombaton szellemcsík, ma negatív. Lehet baba? (Tüntetek lennt) Szerintetek? Voltatok már hasonló helyzetben és mi lett belőle?

Figyelt kérdés

8 napja késik, szombaton, távolról is látszó, nagyon-nagyon halvány csík (szellemcsík), ma pedig negatív, mindkettő Lily teszt. Tüneteim: szurkál a méhem, kb 1 hete, fáj a derekam, főleg ha lefekszem a hátamra, akkor alig tudok megfordulni, annyira fáj, fehéres-vízszerű folyásom van, mikor melyik, fáj a fejem, néha hányingerem van. Ha nem jön meg péntekig, újra tesztelek, vagy orvoshoz megyek.

Szerintetek? Volt valaki hasonló helyzetben?

2010. aug. 16. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom,gondoltam,hogy nem vagy terhes:((

35 hetes km.

2010. aug. 22. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Sza! 14:57 vagyok.Tegnap teszteltem,de negatív lett :( Nem örülök neki,de nem csalódtam nagyot,sejtettem hogy így lesz.

Sajnálom,hogy neked sem jött össze.De legalább neked megjött.Nekem viszont nincs semmi :S A héten mindenképp megyek dokihoz.

2010. aug. 23. 16:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Szia 14:57-es, voltál dokinál, vagy megjött már?
2010. aug. 27. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!