A ciklus hányadik napján fogant meg a babátok?
Köszönöm a válaszokat.
Én abban reménykedem, de igazából szerintem hiába, hogy a ciklus elején sikerül majd. :(
A ciklus elején nem nagy az esély :-(
Nekem 31-39 nap közötti a ciklusom, és a 21.napon volt peteérésem, mikor megfogant a babánk.
akkor én tán ritka kivétel vagyok.
a ciklus elején fogant meg a Kisfiam, még volt egy kis barnázásom is, kb. a 6.-7. napon lehetett. Onnan tudom, hogy azután több hónapig nem éltünk házaséletet, mivel ugye viszonylag hamar kiderült a terhesség, pozitív lett a tesztem ,jöttek a tünetek, és nagyon féltettük a Babát, mert nagyon sokat vártunk rá.
Anno Anyósom mondta, hogy Ő is mk. gyermekével közvetlenül a mensi után lett terhes, tehát sose hagyjon ki az ember egyetlen alkalmat sem, ha gyermeket szeretne.
Köszönöm a válaszokat.
Ugy érzem én is, hogy nincs sok esélyünk, de azért bizakodom :(
9: 37-esnek
Milyen hosszúak voltak a ciklusaid??
09:37-es válaszoló vagyok: általában 30-32 naposak voltak a ciklusok maximum.
De a mai napig nem tudom, hogy szinte közvetlenül a mensi után hogy került elő hirtelen egy petesejt...??? Végülis szinte biztos voltam benne, hogy szerelmeskednünk kell a párommal, hogy akkor leszek Kismami:-)))
De az egyik barátnőm is így a ciklus elején lett terhes.
Neki is fél éves a Kislánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!