Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom hogy mit tegyek!? 3...

Nem tudom hogy mit tegyek!? 3 napja késik a menstruációm

Figyelt kérdés
3 napja késik a mensim előző hónapban megvolt bár picit kevesebb mint szokott lenni. Nem volt szexuális kapcsolatom fiúval csak utoljára decemberben de olyankor sem feküdtünk le. Volt ovulációm kb a 17-18. Napokban. Ma vagyok a 33.napon mensis tüneteim vannak fájnak a melleim és enyhébb alhasi görcseim vannak. Plusz egy hete már hol ideges vagyok hol sírok. 1 hete napi 3x fájdalomcsillapítót 2x pedig antibiotikumot szedek egyéb okok miatt. Mit tegyek, mi lehet a probléma?
2021. febr. 8. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért szedsz antibiotikumot? Gondolom beteg vagy. Simán késhet amiatt. Nekem antibiotikum miatt lazán csúszott egy hetet menzesz mindig is, elég durva szer.
2021. febr. 8. 11:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne ess kétségbe, van ilyen. Pár nap és megjon
2021. febr. 8. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen és az antibiotikumtól is késhet. Mivel nem szexeltél, terhes nem lehetsz. Jobbulást!
2021. febr. 8. 11:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Bölcsesséifogaimat műtik ki és még ezen a héten is végig szednem kell sőt még lehet plusz 2 hétig :( remélem is tudom ez már nem normális de rettegek attól hogy terhes leszek vagy vagyok pedig ez már tényleg lehetetlen. Remélem megjön ha nem szólok este vagy holnap anyumnak és kérem hogy menjünk el orvoshoz.
2021. febr. 8. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz tesztet? Párszáz Ft.
2021. febr. 8. 12:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert feleslegesnek tartom mivel nem volt semmilyen dolog amitől az lehetnék.
2021. febr. 8. 12:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Első körben nyugodj meg. Nyilván több a stressz a bölcsességfog kivétele miatt, az antibiotikum is hatással lehet arra, hogy késik. Nekem hasonló esetben simán kimaradt. A nőgyógyászom szerint előfordulhat egy évben egyszer, hogy a stressz, betegség, gyógyszer miatt kimarad, a késik esetemben általános pl. megfázás esetében is egy hetet simán. Úgyhogy nyugodj meg, ne erre koncentrálj.
2021. febr. 8. 12:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok kérdés van gyakorin arról hogy aggódnak lányok azon, hogy terhesek közben együtt sem voltak senkivel. Nem akarok ítélkezni, nem tudom mi lehet a mögöttes ok, hogy realisan nem látják a helyzetet. Egy női szervezetben lezajló hormonális változás annyi féle tünetet tud produkálni, hogy simán lehet könnyű és nehéz menzeszed. 36 éves vagyok és egyszervoltam terhes. Millió féle menzesz tünetem volt már, a semmit nem érzektől, a csak fajdalmon át, a csak lelki járulékos, vagy csak testi járulékos vagy mindem egybe tünetekig. Jött meg 26 napra jött meg rendszeresen 28 napra majd késett 38 napra. Volt egy tragédia ami után 100 napot kimaradt. Nem tudom hány éves vagy de bizz magadban és a szervezetedben. Ismert meg a tested annyira, hogy ha nem lehetsz terhes akkor elhiszed hogy a hormonok játszanak veled. Olvass utána, mi van hatással a női szervezetre, millió praktika, gyógynövény, élelmiszer, illoolaj stb hat ránk. Nem kell csak a terhessegre gondolni, mint lehetséges ok ami normalistol életerő tünetet okoz. Sok lánynak nem mondja el az anyukájuk, hogy mire számíthatnak hogy nőve válnak és jönnek az ilyen butuska kérdések. A női szervezet bonyolultabb és érzékenyebb mint hinnéd
2021. febr. 8. 13:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó ez nagyon sokat segített!
2021. febr. 8. 13:09
 10/10 A kérdező kommentje:
És mindenki válaszát köszönöm!
2021. febr. 8. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!