Másnak is tolta el a menstruációját a premens tabletta?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy babát szeretnénk. Kb két hónapja próbálkozunk. Nőgyógyász javaslatára el kezdtem szedni lassan egy hónapja az inofolicot és a premens tablettát illetve femibion 0-t. Két napja késik a menstruációm, néha úgy görcsölget a hasam , de semmi jele sincs hogy meg akarna jönni. Lehet korai de kíváncsiságból csináltam egy tesztet reggel, ami negatív lett.
28/N
2021. febr. 7. 11:27
1/4 anonim válasza:
Van gond a ciklusoddal és/vagy IR-ed van? Vagy mire javasolta a premenst és az Inofolicot. Ha egyik sincs, akkor szerintem tolhatja ez a ciklust, hisz ezek arra vannak, hogy valamilyen egyensúlytalanságot kezeljenek. 2 hónap után, ha amúgy nincs semmi igazolható probléma én nem szednék be semmit pontosan emiatt.
2/4 A kérdező kommentje:
Annyi problémám volt , hogy hosszabb cikkusaim voltak, bár nekem évek óta így működött és beállt. Egyébként szerencsére semmi problémám nincsen, mindnet rendben találtak.
2021. febr. 7. 14:54
3/4 anonim válasza:
Értem, én ez esetben nem szednék semmit. A hosszabb ciklus gondolom nem 40+ naposat jelent. De természetesen nem én vagyok az orvos, így nem is mondom, hogy ne hallgass rá. Esetleg kérdezd meg mit gondol, okozhatja-e a premens. Én Inofolicot nagyon enyhe, inkább fogjuk rá kategória IR-re szedtem, de nekem nem segített, sőt, szerintem nekem az tolta ki anno. Egy kérdést megér az orvos felé.
4/4 A kérdező kommentje:
Meg fogom kérdezni , köszönöm :)
2021. febr. 7. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!