Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jol tudom azt hogy peteeres...

Jol tudom azt hogy peteeres utan (24?) Oraval van a tuszorepedes?

Figyelt kérdés

Tehat tuszorepedeskor tortenhet meg a petesejt megtermekenyitese.

Ha figyeljuk a huvelyvaladekot, az amikor tojasfeherje szeru akkor van a peteeres es masnap lehet teherbe esni? Kerlek javitsatok ki ha rosszup tudom😃

2021. febr. 4. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A tüszörepedés az az, amikor a peteérés (ami egy sok napos folyamat) végén a megérett petesejt kiszabadul a petefészekből. Ezután 12-24 órán belül kerülhet sor a megtermékenyítésre.
2021. febr. 4. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első jól leírta. A peteérés egy folyamat, ennek vége a tüszőrepedés, amikor kiszabadul az érett petesejt.
2021. febr. 4. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A második kérdésedre pedig a válasz az, hogy mindenkinek másképp működik a teste. Létezik a termékeny nyák, de hogy kinek mikor van, az egyénfüggő. Sőt, még egyénenként is változó lehet minden ciklusban. De mindenkinél van egy séma, ami szerint általában alakul, pl nálam a repedést megelőző és utána lévő napon van. Ha ezt magadnak figyeled, érdemes ovutesztettel és hőmérőzéssel együtt csinálni pár cikluson keresztül és akkor megtudod, hogy nagyjából mikor és hogyan alakul.
2021. febr. 4. 20:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Ertem, tehat a tuszorepedes utani napon tortenik meg a megtermekenyites
2021. febr. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!