Láttátok már? Egy 25 éves nő menstruációs ciklusa van lefotózva napról napra! A hüvelyben!
2010. aug. 16. 13:04
12/22 anonim válasza:
heh kicsit undi, de érdekes. bár nem nagyon igazodok ki rajta, de azért végignézem:) (ha betöltene ez a sz.r >_<)
13/22 anonim válasza:
Hát, ez komolyan mondom tök jó. Én soha nem mertem nem megvizsgálni a méhszájamat, nem is fogom, de legalább most már el tudom képzelni, milyen. Nem értem miért lenne ez undorító. Aki rákattint mégis mire számít? Talán nem erre? Jajjj. Álprüdéria.
14/22 anonim válasza:
Értem már, hogy miért kér annyi pénzt a magánnődoki:)))
Egyébként csodálatos.
15/22 anonim válasza:
Érdekes ezt így végignézni férfiszemmel is, hogy mi történik odabent. Köszönöm, hogy megosztottad velünk!
16/22 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, hogy ezt így lehet látni, hogy mi zajlik le bennünk.
Köszi szépen!
17/22 A kérdező kommentje:
Örülök! :))
2010. aug. 16. 15:05
18/22 anonim válasza:
Köszi a kérdezőnek, hogy feltette!!! Nagyon érdekes!
19/22 anonim válasza:
Hú ez tök jó és érdekes! Én sem mertem soha magamat belülről vizsgálgatni, de így már tudom hogy mit kellene néznem ha mégis rávenném magam. Szuper, köszi!
20/22 anonim válasza:
Hát ez nekem nagyon tetszett, köszönöm az élményt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!