Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostisok, mit érdemes szedni...

Clostisok, mit érdemes szedni vagy inni mellé, ami segít a nyálkahártya vastagodásban?

Figyelt kérdés
A doki tegnap 4 mm-est mért, holnap kezdem a 2. kúrát.
2010. aug. 16. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem a Closty semmit nem csinált. :(

A nyálkahártyám ugrásszerűen megvastagodott egyik hónapról a másikra, amikor elkezdtem enni a méhpempőt. Nem tudom, hogy volt-e köze hozzá, de én hiszek benne. Abban a hónapban terhes is lettem.

Elég drága, (Igazi méhésztől, igazi méhpempő.) 10 gramm 1000 Ft körül van, és rettenetesen rossz ízű is, de ha segít? :) 3 év után akkor sikerült a teherbeeseés.

2010. aug. 16. 13:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, majd kipróbálom.Nem igazán akarom én sem szedni a clostit, mert vékony lett tőle a nyálkahártyám.
2010. aug. 16. 13:46
 3/12 A kérdező kommentje:

Boltban is lehet kapni a méhpempőt ?

Amúgy köszi a választ! :-)

2010. aug. 16. 14:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Méhészboltban érdemes, nehogy valami szutykot adjanak el méhpempő címen.

Egyébként igazi méhpempőt eddig még csak ott láttam.

2010. aug. 16. 14:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor keresek egy méhészboltot.Hátha segít nekem is !
2010. aug. 16. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:

closty sajnos nekem sem segített, hiába ittam mellette "fűt-fát"...

Ha elvékonyítja a méhnyálkahártyát, akkor szerintem nincs sok értelme. Vagypedig lehet, hogy csinál pé-t és akkor leszel terhes, amikor abbahagytad a kúrát és a nyálkahrátya megvastagszik, ugyanis állítólag még 3 hónapig fejti ki a hatását abbahagyás után.. Én például most ebben bízom és szombatra nem várom.

De ha most sem jött össze, akkor én is kipróbálom a méhpempőt!!!

2010. aug. 16. 16:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem a nőgyógyászom ajánlotta a méhpempőt és szója lecitint Closti mellé. Vita Capsot kezdtem szedni, mert a méhpempő adagolását nagyon nehézkesnek találom, mivel több helyen is olvastam, hogy nagyon pontosan kell adagolni.(korábban natúr aloe gélt ittam, mielőtt elkezdtem 6, majd 11mm volt a nyh - de csak feltételezem, hogy ez segített)

Minden második hónapban fogok Clostit kapni (illetve remélem, hogy ez csak terv), mert a dokim szerint a mentes hónapokban nagyobb az esély a sikerre.

2010. aug. 16. 16:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Most vettem a mézes boltban méhpempőt, mától már szedem is.

16:05, neked megy a drukk!!!!

16:47, próbáld ki te is, hátha segít!

A clostit meg most kihagyom.Majd ha visszajött a dokim a szabiról konzultálok vele.

2010. aug. 16. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
16.47-es vagyok. Már szedem, csak kapszulázott formában (Vita Caps), jobban bízom ebben az adagolásban, mert így biztos ugyanakkora a dózis. Vigyázzatok vele, nem szabad túladagolni, mert aki hajlamos rá, annál miómát okozhat.
2010. aug. 16. 17:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem okoz miómát, nem kell riogatni a jónépet.

Én meg a kapszulában nem hiszek, a méhésznél vett méhpempő az igazi, edd nyugodtan!

2010. aug. 16. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!